Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Tini Nindzsa Teknőcök 1-2-3. (BDRIP/DVDRIP HUN)
Tini Nindzsa Teknőcök 1-2-3.
fakerDátum: Vasárnap, 2014-Szep-28, 07:01 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13485
Helyzet: Offline
Tini Nindzsa Teknőcök 1.




Ki ne hallott volna a négy mutáns teknősről, akik a csatornákban élnek, pizzát esznek, és nindzsaként harcolnak ellenfeleikkel?
Michelangelo, Raffaelo, Leonardo és Donatello ugyanis nem akármilyen teknőcök. Egy véletlen baleset folytán a kis teknőcök emberi formává mutálódtak, csakúgy, mint titokzatos tanítómesterük, Szecska mester.
New York városa egy titokzatos, szeszélyes, sötét hely, valamint a négy különös teknőc otthona.
A teknőctestvérek arra szövetkeznek, hogy megvédjék New York városának lakóit a gonosz erőkkel szemben és ezért nehéz feladat vár rájuk.




Tini nindzsa teknőcök 2. - A trutymó titka




New York földalatti csatornarendszerében misztikus dolgok történnek. Az ismeretlen varázserőnek köszönhetően óriásteknősökké változott négy kicsi páncélos beszél, két lábon jár és imádja a pizzát. Tanítómesterük, a tiszteletreméltóan bölcs patkány igazi nindzsa harcosokká képezi őket. A négy jóbarát egy napon rájön, hogy miben áll a varázslat, ami hatalmassá tette őket. De nincsenek egyedül! Shredder, a legnagyobb ellenségük is tudomást szerez a dologról, és arra akarja felhasználni az erőt, hogy gonosz uralma alá hajtsa az egész világot...




Tini nindzsa teknőcök 3. - Kiből lesz a szamuráj?




A természet tréfájának különös áldozatai, a négy mutáns tini nindzsa teknőc harmadszor is visszatér, hogy megmentse a világot, vagy ha arra már van jelentkező, akkor egy kis japán falut. A rendkívüli képességekkel megáldott ifjú harcosok, meglovagolva az időt, a sokat látott szamurájokat sokkolják zavarba ejtő megjelenésükkel és nindzsa tudományukkal, közben pedig mellékhatásként megszabadítják a kiválasztott falut pökhendi és kegyetlen urától. A négy harcos élete csupa izgalom és kaland, ahol ők megjelennek, ott a nevetéstől szem szárazon nem marad.




Az üzenetet módosította faker - Vasárnap, 2014-Szep-28, 07:06
 
mayaDátum: Péntek, 2016-Jan-15, 11:32 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 97
Helyzet: Offline
köszönöm
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Tini Nindzsa Teknőcök 1-2-3. (BDRIP/DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data