Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Cloud 9 (DVDRIP HUN)
Cloud 9
fakerDátum: Péntek, 2014-Már-21, 07:26 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13485
Helyzet: Offline
Cloud 9




Kayla Morgan (Dove Cameron) az extrém sport primadonnája, akinek az élete a snowboard körül forog. Amikor azonban váratlanul kiteszik a csapatából fenekestül felfordul addigi élete, ráadásul barátja, egyben ex csapattagja is szakít vele. Will Cloud (Luke Benward) egy volt snowboard bajnok bőrébe bújik, akinek egyetlen szerencsétlen hiba miatt félbeszakadt a karrierje.
Kayla, miután a csapattal együtt a munkáját is elvesztette, rákényszerül, hogy Will édesanyjának a helyi kutyakozmetikájában dolgozzon, így találkozik először a két fiatal. Will ugyan vonakodva, de beadja a derekát, hogy a bolt rendbehozásáért cserébe edzéseket tartson a lánynak. Az edzések során Kaylának szembesülnie kell azzal, hogy képességei nem ütik meg egy igazi versenyző szintjét. A csalódás után azonban elhatározza, hogy összeszedi magát, és igazi boardos lesz belőle. Willben váratlanul egy remek mentorra talál, aki valóban segíthet neki abban, hogy elérje a céljait
Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Kayla a fejébe veszi: meggyőzi Willt, induljon ő is a versenyen, és szerezze vissza bajnoki címét. A kissé zárkózott fiú azonban elutasítja, hogy visszatérjen a pályára a karrierje végét jelentő hiba miatt. Kayla feladata, hogy rávezesse Willt, az egyetlen akadálya a sikerének egyedül az önbizalomhiánya. Kayla a fiú ellentéte, imád a középpontban lenni, élvezi a reflektorfényt és a felhajtást, amihez a snowboardcsapat tagjaként szokott. Habár képességei sokat fejlődnek, egy újabb kihívással kell szembe néznie Skye Sailor személyében, aki csatlakozott a korábbi csapatához.
Kayla nem adja fel könnyen, be akarja bizonyítani magának, hogy a snowboard az ő élete. Ezért úgy dönt, a mestere lesz a rendkívül veszélyes Cloud 9 trükknek, ami Will karrierjének is a végét jelentette. Will és Kayla azonban együtt legyőzik a félelmeiket, rájönnek, hogy nincsenek lehetetlenek és megtanulják jobban tisztelni egymást és a sportot.




Kód
http://data.hu/get/7532778/Cloud9Dvdrip.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Péntek, 2014-Már-21, 07:29
 
bugaDátum: Kedd, 2014-Ápr-22, 13:15 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 142
Helyzet: Offline
kÖSZI A FELTÖLTÉST!!!! smile
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Cloud 9 (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data