Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » A hattyúhercegnő 1-2-3-4 (DVDRIP HUN)
A hattyúhercegnő 1-2-3-4
fakerDátum: Hétfő, 2014-Már-17, 06:49 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
A hattyúhercegnő 1.




A szépen rajzolt mesében Louie szerencsétlen kis énekes hattyúként születik népes családjába. A többiek mind-mind szép hangokat adnak ki, ő pedig néma, akár a kő. Mivel nem tud kommunikálni társaival, kiközösítve érzi magát. Újdonsült barátja, a kisgyerek Sam iskolába viszi, hogy legalább máshogy megtanuljon bánni a gondolatokkal. Louie papája viszont trombitát lop fia számára, de lelkiismeret-furdalás gyötri tette miatt. A néma hattyút csupán egyvalaki tudja megérteni hangok nélkül: Serena, a csodaszép hattyúlány...




A hattyúhercegnő 2.




A hercegi pár, Odette és Derek első házassági évfordulója nem éppen a terveik szerint alakul. A gonosz Clavius ugyanis elrabolja Uberta királynét, és amikor Derek a kiszabadítására indul, rengeteg veszéllyel kell szembenéznie. Barátai azonban nem hagyják magára, segítenek neki, amiben tudnak, s még a tiltott mágia gömbjét is bevetik.




A hattyúhercegnő 3. - A kastély titka




A szépséges Odette hercegnő és szerelme, Derek herceg boldogan élnek, ám a gonosz boszorkány újabb tervet eszel ki arra, miképpen tehetné tönkre a szerelmesek életét és szerezhetné meg a birodalmat. Szövetkezik a gaz varázslóval, Rothbarttal, aki még mindig Odette kezére pályázik. Amikor hírül megy, hogy a herceg őrzi a tiltott művészetek kéziratát, a két elvetemült cselszövő egymást megelőzve próbálja megszerezni. Hamarosan kiderül, hogy a kézirat a herceg nélkül használhatatlan, ezért az álnok boszorkány elrabolja Odettet.




Hattyúhercegnő 4. - A trónörökös




A Boszorkánymester a gonoszság szelleme, és az uralma alá akarja hajtani az egész világot. Ezért megváltoztatja az ősi kő feliratát, amelyik azt jósolja, hogy a Hattyúhercegnő fogja elhozni a Jóság Korszakát. Gonoszsággal vádolja meg a Hattyúhercegnőt, és saját szolgálatába állítja az evetkéket. Hatalma kiteljesítéséhez azonban meg kell szereznie a Ragyogó Követ. Amikor Derek és Odette magukhoz fogadják az árván maradt Alise-t, a Boszorkánymester elhatározza, hogy elraboltatja a kislányt, mert tudja, hogy a hercegi pár azonnal a megmentésére indul.




Az üzenetet módosította faker - Péntek, 2022-Nov-11, 06:29
 
varga76Dátum: Kedd, 2014-Már-18, 16:40 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 63
Helyzet: Offline
Nagyon szépen köszönöm, mind a három résztét a mesének.Hálás köszönet a munkáért!!! biggrin
 
fakerDátum: Péntek, 2022-Nov-11, 06:31 | Üzenet # 3
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
Újratöltve!
 
MonaserraDátum: Péntek, 2022-Nov-11, 07:33 | Üzenet # 4
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Helyzet: Offline
köszönjük
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » A hattyúhercegnő 1-2-3-4 (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data