Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Kutyák És Macskák - Kiássuk A Csatacsontot (DVDRIP HUN)
Kutyák És Macskák - Kiássuk A Csatacsontot
fakerDátum: Szombat, 2012-Már-10, 10:47 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13497
Helyzet: Offline


A dorombolás kora lejárt. Ha az elbizakodott emberiség eddig azt hitte, kertjeiben és házaiban béke honol, ki kell ábrándítanunk. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: mert ezt a háborút kutyák és macskák vívják.

És épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a karizmatikus és kérlelhetetlen sziámi cica vért, verítéket és velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása, a kutyák rövid pórázra fogása felé.

A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban szerencsére kiszagolják a bajt, és egy ebkommandó egy esetlen kölyökkutyus segítségével mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort.

A négylábúak kémhistóriájába az emberek is belekeverednek, mert a kölyökkutyus gazdája, a habókos tudós, épp olyan anyagon kísérletezik, mely mindkét fél számára veszettül fontos. Közeledik a végső összecsapás: az elvakult macskák még az emberrablástól sem riadnak vissza...




Az üzenetet módosította faker - Csütörtök, 2013-Aug-29, 20:47
 
fourplay68Dátum: Péntek, 2017-Dec-29, 12:20 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 58
Helyzet: Offline
Köszi!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Kutyák És Macskák - Kiássuk A Csatacsontot (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data