Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Szabadítsátok ki Willyt! 3 rész (DVDRIP HUN)
Szabadítsátok ki Willyt! 3 rész
fakerDátum: Csütörtök, 2013-Már-14, 09:01 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13480
Helyzet: Offline
Szabadítsátok ki Willyt! 2.




Borzalmas környezeti katasztrófa történik az öböl közelében, egy nyersolajat szállító tanker zátonyra fut és hatalmas mennyiségű olaj kerül a vízbe. A három bálna, élükön Willyvel az öbölben rekednek, s ha hamarosan nem kapnak segítséget, elpusztulnak. Jesse és társai életüket is kockára teszik, hogy barátaikat megmentsék. De Jesse-t a kíméletlen üzletemberek és a katasztrófa mellett más is aggasztja, féltestvére, Elvis, aki anyjuk halála miatt náluk tölti a nyarat. A Szabadítsátok ki Willyt! folytatása megható történet az ember és állat barátságáról, és a napjainkban igencsak aktuális környezetszennyezés hatásairól.




Szabadítsátok ki Willyt! 3.




Jesse barátja, Randolph a bálnák életét kutatja a Csendes-óceán északnyugati partjainál. Jesse itt találkozik újra Willyvel, a bálnával, és itt ismerkedik meg Max-szal, a tízéves kisfiúval, aki szintén imádja a tengert és a tenger különös élővilágát. Ám Willyre és társaira orvvadászok leselkednek. Jesse, Max és barátaik azonnal akcióba lépnek, hogy a Max apja, John Wesley kapitány vezette bálnavadászoktól megmentsék Willyt és családját.




Szabadítsátok ki Willyt! 4. - A Kalóz-öböl akció




Kirra, a természetkedvelő ausztrál kislány a nyári szünidőre Dél-Afrikába utazik a nagyapjához, Gushoz. Egyik nap, miközben nagyapja tönkrement tengerparti vidámparkja mellett úszkál, felfedezi, hogy egy fiatal kardszárnyú delfin betévedt a lagúnába, és a sekély víz foglya lett. A kislány a Willy nevet adja neki, és elhatározza, hogy kiszabadítja szorult helyzetéből. Sietnie kell, ha vissza akarja juttatni újdonsült barátját a családjához. Ha ugyanis a nagyapja pénzéhes riválisa tudomást szerez Willyről, akkor a szabadságszerető állatból turistacsalogató látványosság lesz a szórakoztató parkban.




Kód
http://data.hu/get/6310580/Szabaditsatok_ki_willyt_4.avi?pid=3702710456
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ » Szabadítsátok ki Willyt! 3 rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data