Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » Dina vagyok (BDRIP HUN)
Dina vagyok
fakerDátum: Vasárnap, 2016-Okt-23, 02:31 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13498
Helyzet: Offline
Dina vagyok




Észak-Norvégia, az 1860-as évek. A vidéki kastély mosóházában a kis Dina önkéntelenül egy rettenetes balesetet okoz és lélegzetvételnyi idő alatt veszíti el édesanyját, valamint apja szeretetét. Fájdalmától sújtva, Dina apja még leánya jelenlétét sem tűr, így a kis Dinát a cselédség gondozza rejtegetve. A kislányból engedetlen, vad teremtmény lesz, aki nem hajlandó beszélni, olvasni sem tud. Egyetlen játszótársa Tomas, az istállófiú, de ő nem társa a makacsságban a félelmet nem ismerő Dinának.

Az évek múlásával Dina gyönyörű fiatal nővé válik. Akaratos és furcsa marad, de Jákobot, apja barátját elbűvöli. Feleségül veszi a lányt, Reinsnesbe, a tengermenti kereskedelmi állomásra viszi, amelyet ő vezet mostohaanyjával és két mostohafivérével. Bizonytalan kezdet után, Jákob felfedezi, hogy ifjú felesége telhetetlensége egyre nő minden iránt, amit az élet kínál.

Dinának jó feje van a számokhoz és fokozatosan átveszi Reinsnes könyvelését. Jákob nevet üzletfelei megbotránkozásán, hogy fiatal felesége cigarettázik és keményen beszél a tárgyalóasztalnál; ugyanakkor megrázza Dina ragaszkodása ahhoz, hogy megálljanak útközben végignézni egy akasztást. A tömegből egy arc megragadja Dinát, a titokzatos Leo arca, aki a későbbiekben megjelenik Dina életének minden drámai pillanatában, hogy egyszer és mindenkorra megváltoztassa azt.


 
csucsukaDátum: Szombat, 2016-Nov-05, 13:27 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 183
Helyzet: Offline
Köszönöm.
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » Dina vagyok (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data