Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » Háború és béke (2016) (DVDRIP HUN)
Háború és béke (2016)
fakerDátum: Szombat, 2016-Okt-08, 04:52 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13480
Helyzet: Offline
Háború és béke




Lev Tolsztoj időtlen klasszikusa alapján készült ez a pazar 6 részes sorozat a Lifetime és a History Channel produkciójában olyan sztárok közreműködésével, mint Lily James (Hamupipőke), Paul Dano (Ifjúság), Jim Broadbent (Harry Potter-sorozat), Gillian Anderson (X-akták), Mathieu Kassovitz (Amélie csodálatos élete) és Brian Cox (X-Men 2.).

Négy nemesi család élettörténete bontakozik ki a műben, a Rosztov grófok, a Bolkonszkij, illetve Kuragin hercegek és a Bezuhovok arisztokrata világát ismerheti meg. A két barát, Pierre Bezuhov és Andrej Bolkonszkij mindketten ugyanazon nő, Natasa Rosztova iránt éreznek szerelmet.
A háttérben véres történelmi események színterévé válik az ország, a franciák megtámadják az orosz földet is, majd kibontakozik a Napóleon elleni össznépi összefogás, melynek vezetői a csatatereken Kutuzov hadvezér és Katajev, a parasztság képviselője. A Háború és béke két nagy történelmi csatát is bemutat, a borogyinói és az austerlitzi ütközetet egyaránt megismerheti.

1805-ben járunk, Oroszországban. Annak ellenére, hogy a cár háborúban áll Franciaországgal, az idealista Pierre Bezuhov, egy gazdag báró örököse nem csinál titkot abból, hogy szimpatizál Napóleonnal, és eme nézeteit Szentpétervárott nem nézik éppen jó szemmel. Közben Pierre jó barátja, Andrej Bolkonszkij ahelyett, hogy házasságra adná a fejét, inkább belép a hadseregbe, hogy a franciák ellen harcoljon. Miután alaposan kirúg a hámból barátjával, Anatolijjal, a szigorú elveket valló Vaszilij Kuragin herceg zabolátlan fiával, Pierre Moszkvába utazik, hogy előbb felkeresse Nyikolaj Iljics Rosztov grófot, akit húga, Natasa szeretne összeboronálni a kuzinjukkal, Szonjával, majd pedig meglátogatja haldokló apját. Mindent Pierre örököl, amivel alaposan magára haragítja a másik reménybeli örököst, Vaszilijt, kinek lánya, Jelena megpróbálja rábírni Pierre-t, hogy vegye el feleségül. Időközben Andrej Kutuzov hadvezér oldalán megütközik a franciákkal Ausztriában, és az ellenség fogságába esik.












 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » Háború és béke (2016) (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data