Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » Emma 1-2-3-4.rész (DVDRIP HUN)
Emma 1-2-3-4.rész
fakerDátum: Szombat, 2014-Jún-28, 06:30 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13489
Helyzet: Offline
Emma 1-2.rész




A gyönyörű, éles eszű és vagyonos Emma Woodhouse páratlan házasságszerzőnek tartja magát, miután nővére és nevelőnője is megfelelő férjet talált magának. Emma úgy gondolja, a siker mindkét esetben neki köszönhető, és ebben a hitében a józan gondolkodású Mr. Knightley sem tudja megingatni. Emma annyira biztos magában, hogy veszélyes játékba kezd, amikor lebeszéli új barátnőjét, a fiatal, csinos, de társadalmilag alacsonyabb rangú Harrietet, hogy elfogadja egy helyi gazdálkodó házassági ajánlatát egy bizonyos Mr. Elton reményében. A történet során Emma naivitása, társadalmi előítéletei és Knightley-val való kapcsolata sokat fog még változni.


1.rész ismertetője: Emma semmit sem élvez jobban annál, mint amikor mások szerelmi életébe árthatja bele magát. Miután közeli ismerőseit már kiházasította, a csinos Harriet Smith-re veti ki hálóját. Meggyőzi a lányt, hogy túl jó az udvarlójához, a gazdálkodó Robert Martinhoz, és jobb partira is lehet kilátása. Mr. Knightley, a családi barát azonban óva inti Emmát, hogy jótanácsaival csak szenvedést fog okozni, Robertnek, de Harrietnek is. Emmának esze ágában sincs hallgatni a férfira.


2.rész ismertetője: Emma továbbra sem adja fel, hogy Harrietet összeboronálja Mr. Eltonnal, Highbury lelkészével. Noha ő maga még egyáltalán nem gondol a házasságra, izgalommal néz a nap elébe, amikor először találkozhat a titokzatos Frank Churchillel a falubeli karácsonyi partin. Frank nem jön el, ehelyett Mr. Elton hozza kínos helyzetbe Emmát leplezetlen figyelmével. Néhány héttel később az ifjú Jane Fairfax lesz a falubeli pletykák céltáblája, aki egy hatalmas zongorát kap titkos csodálójától. Emma nem hiszi, hogy Mr. Knightley lenne a titkos csodáló. Ő nem lehet az, vagy mégis?




Kód
http://data.hu/get/7828421/emmaDvdrip.1-2.avi?pid=3702710456


Emma 3-4.rész




3.rész ismertetője:Emma megpróbál vallomást kicsalni Mr. Knightley-ból, de a férfi hallgat. Egy Frankkel közösen tervezett bál kapcsán Emma eltűnődik, lehet, hogy szerelmes lenne Frankbe? Mióta házasságszerző tevékenységével felhagyott, Emma kezdi elunni magát. Mr. Knightley azt javasolja, a levegőváltozás miatt kiránduljanak el Box Hillbe. Azt is elárulja, hogy szerinte Frank és Jane titokban szerelmesek. Emma kételkedik ebben, és még megbántania is sikerül Knightley-t közömbösségével.


4.rész ismertetője: A Box Hill-i kirándulás ahelyett, hogy örömet hozott volna, mindenkinek csupa szenvedés volt. Emma ráadásul alaposan megsérti Miss Bates-t. Knightley a fivéréhez költözik Londonba, hosszabb ideig nem is tér vissza. Frank hatalmaskodó nagynénjének halála után Westonék arra számítanak, a fiatalember megkéri Emma kezét. Frank tettei azonban az események oly láncolatát indítják el, amelyek megrázzák Emmát, aki ráébred valami olyasmire, amit már réges rég észre kellett volna vennie...




Kód
http://data.hu/get/7828424/emmaDvdrip.3-4.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Szombat, 2014-Jún-28, 06:31
 
csucsukaDátum: Hétfő, 2016-Már-28, 12:11 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 183
Helyzet: Offline
Köszönöm.
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » Emma 1-2-3-4.rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data