Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » És holnap halottak lesztek (BDRIP HUN)
És holnap halottak lesztek
fakerDátum: Hétfő, 2022-Szep-05, 06:36 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13516
Helyzet: Offline
És holnap halottak lesztek




Két svájci állampolgár, Daniela Widmer és David Och, akiket 2011 júliusában elrabolnak a tálibok Pakisztánban, 8 hónap fogságban töltött idő után látványos módon megszöknek.


Daniela és David boldog ifjú pár, akik végre megvalósították David gyermekkori álmát: Marco Polo nyomdokain végigjárták a legendás Selyem-utat. Már hazafelé vették az irányt Svájc felé. A pakisztáni hegyek között egy tartományi határhoz érkezve az addigi rendőri kiséretük magukra hagyta őket, mondván, csupán 5 percnyire van a következő ellenőrző pont és ott már várják őket az új kisérők. Csakhogy ezt az 5 percnyi utat sohasem tudták megtenni, mert időközben útjukat állták a magukat pástunak mondó emberrablók.
Furgonjukat és minden személyes holmijukat hátrahagyatva hegyen-völgyön keresztül hurcolták őket, míg egy városba érve el nem „szállásolták” a két idegileg és fizikailag is kimerült fiatalt.
Mikor a hatóságoknak leesett, hogy két európai fiatal tűnt el nyomtalanul – hiszen az üres furgon nyitott ajtókkal ott árválkodott az út közepén – értesítették a szülőket.
Az emberrablók egy része tisztességesen bánt velük, másik része fenyegetően „erőfitogtatva”, ellenségesen. Videóüzenetet készítettek a párral, melyben felsoroltatták a követeléseiket.
Ám a svájci kormány „nem alkudozik terroristákkal”…


 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » ROMANTIKUS/KOSZTÜMÖS/DRÁMA » És holnap halottak lesztek (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data