Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » HÁBORÚS » Szegények és gazdagok (DVDRIP HUN)
Szegények és gazdagok
fakerDátum: Szombat, 2013-Okt-26, 07:50 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
Szegények és gazdagok




A mozi legcinikusabb, legkiégettebb hőse, Humphrey Bogart, és a veszélyes nagymacska, Lauren Bacall tökéletes páros. Az Egyszer fenn, egyszer lenn-ben minden benne van, ami a Casablancában, csak mindenből egy kicsit több. A helyszín egy kocsma, valahol Martinique szigetén, a második világháború alatt. A francia ellenállás egy sebesültjének búvóhelyre és segítségre van szüksége, az egyetlen ember pedig, aki segíthet rajta, Harry Morgan. Harry, a magányos csempész viszont távol tartja magát a politikától és az érzelmektől - amíg képes rá. Csakhogy színre lép a rekedtes hangú, vészjósló tekintetű Marie és egyszeriben minden megváltozik. Kezdetét veszi a hajmeresztő kalandok sorozata.
A film Hemingway azonos című regénye alapján készült, a forgatókönyvírásban pedig egy másik Nobel-díjas író is részt vett - William Faulkner. A legenda szerint ugyanis Hemingway nem hitte el, hogy Hawks képes lesz filmre vinni regényét, mire a rendező azt válaszolta: "Majd Faulkner átírja, amúgy is jobban tud írni nálad!".
Lauren Bacall, a búgóhangú végzet asszonya ebben a filmben játszotta első filmszerepét, és itt ismerkedett össze a nála 25 évvel idősebb Humphrey Bogarttal, akihez hamarosan feleségül is ment. A nézők a produkciót Martinique és Egyszer fenn, egyszer lenn címen is ismerhetik.




Kód
http://data.hu/get/7066971/szegenyek.es.gazdagok.avi?pid=3702710456
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » HÁBORÚS » Szegények és gazdagok (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data