Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » Csillagkapu: Univerzum 1 - 2. évad (Stargate: Universe) (HDTVRIP HUN)
Csillagkapu: Univerzum 1 - 2. évad (Stargate: Universe)
fakerDátum: Kedd, 2014-Ápr-08, 20:17 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13497
Helyzet: Offline
Csillagkapu: Univerzum 1. Évad(Stargate: Universe)



A Stargate Universe történet középpontjában egy Ősök által épített hajó, a Destiny (Végzet) áll. Az Ősök több legénység nélküli hajót küldtek, melyeket adat- és forrásgyűjtésre illetve csillagkapuk készítésére programoztak, hogy lakható bolygókon helyezzék el azokat. Minden lényeges információt visszaküldtek az indítóknak, hogy segítségével tervezhessék meg a Destiny további útvonalát. A céljuk az volt, hogy felderítsék az univerzum távoli részét.

A hajót legénység nélkül küldték ki több ezer évvel ezelőtt és úgy tervezték, hogy a csillagkapu 9. ékzára segítségével jutnak ide amikor már elég messze jár az univerzumban, de civilizációjuk végül olyan fejlődési fokot ért el, hogy nem volt szüksége a hajókra, így végül nem használták őket.

A sorozat cselekménye a Földtől nagyon messze lévő Icarus emberi kutatóbázison kezdődik. Fõleg a Csillagkapuk eddig fel nem tört tárcsázási lehetőségeit kutatják, amelyhez csak itt találtak energiaforrást, hátha másik Galaxisba is eljuthatnak. Azonban egy idegen űrhajóhad (vélhetően a Lucian Szövetség) lerohanja és percek alatt elpusztítja az Icarust. A bázis katonákból és tudósokból álló legénysége a helyi Csillagkapun át vésztárcsázás révén egy ismeretlen helyre menekül. Hamarosan rájönnek, hogy a Destiny nevő, Ősök által készített, de üres űrhajón vannak, a Földtől kimondhatatlan - több száz galaxisnyi - távolságra. A hajó irányíthatatlan, több fontos rendszer sérült vagy nem működik és nem képesek visszatérni a Földre. A sorozat a továbbiakban a hajó új legénységének kalandjait meséli el, kísérletüket a túlélésre és a hazajutásra.


Letöltés 1.Évad

Kód
http://data.hu/dir/dlesb4lgic227621?pid=3702710456


Csillagkapu: Univerzum 2.Befejező Évad



A Stargate Universe történet középpontjában egy az Ősök által épített hajó a Destiny áll. Az Ősök több legénység nélküli hajót küldtek, melyeket adat- és forrásgyűjtésre illetve csillagkapuk készítésére programoztak és lakható bolygón helyezzék el azokat. Minden lényeges információt visszaküldtek, hogy segítségével tervezhessék meg a Destiny útvonalát. A céljuk az volt, hogy felderítsék az univerzum távoli részét és idegen fajokkal találkozzanak.
A hajót legénység nélkül küldték ki több ezer évvel ezelőtt és úgy tervezték, hogy a csillagkapu 9. ékzára segítségével jutnak ide amikor már elég messze lesz a galaxisban, de a hajóra nem jutottak el.
A sorozat cselekménye ott kezdődik amikor egy katonákból és tudósokból álló csapat az Icarus kutatóbázisukat támadás következtében hátrahagyva eljutnak a Destinyre. A hajó irányíthatatlan, több fontos rendszer sérült vagy nem működik és nem képesek visszatérni a Földre. A Destiny időnként megszakítja útját és a hatótávolságába került csillagkaput tárcsázza, ahol szükséges ellátmány található a hajó javításához és a legénység számára.


Letöltés 2.évad

Kód
http://data.hu/dir/k0lt72phv0328483?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Vasárnap, 2016-Júl-03, 02:36
 
madar51Dátum: Péntek, 2016-Jún-17, 10:10 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 67
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
tomkutiDátum: Szombat, 2016-Júl-02, 17:11 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
Köszi!

Légyszi tedd fel az 1. évad 9. epizódot is! ....lemaradt...
 
fakerDátum: Vasárnap, 2016-Júl-03, 02:36 | Üzenet # 4
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13497
Helyzet: Offline
1 évad 9.rész,újratöltve!
 
IndyDátum: Péntek, 2016-Júl-22, 02:30 | Üzenet # 5
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 12
Helyzet: Offline
köszi a feltöltésekért
 
LesDátum: Kedd, 2016-Júl-26, 15:26 | Üzenet # 6
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 29
Helyzet: Offline
köszönöm!
 
kataizoltan123Dátum: Kedd, 2016-Nov-22, 15:12 | Üzenet # 7
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Helyzet: Offline
Helló! Azt Akarom Meg Kérdezni Hogy Lehet Le Tölteni A Csillagkapu: UniverzumFilmeket? Mert Nekem Nem Megy.

Hozzáadva (2016-Nov-22, 15:12)
---------------------------------------------
Ha Meg Kérhetlek Titeket le Írjátok Hogy Mit Csináljak? Előre Is Köszönöm.

 
fakerDátum: Szerda, 2016-Nov-23, 04:42 | Üzenet # 8
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13497
Helyzet: Offline
Szia kataizoltan123!

Kattints rá az 1-vagy 2. évadra,ott megtalálod a linkeket,ha egyesével akarod, akkor kat rá 1-2-3 stb, (A letöltő linkre kattintva lehet letölteni a fájlokat.) persze csak akkor tudsz letölteni ha van Data előfizetésed!
Letöltés vezérlővel is tudsz letölteni (pl. JDownloader 2) Ha Prémium felhasználó vagy, akkor elég a fájlok letöltő-linkjeit (http://data.hu/get/... alakú linkeket) behúznod(másolnod)a letöltésvezérlődbe, és a letöltés működni fog! Ehhez az szükséges, hogy a letöltésvezérlőben az azonosítás mezőkben megadd a Data.hu-s felhasználóneved és jelszavad. (Tehát amit a Belépéshez is használsz!). Jdownloader 2:Letöltése
 
kergemacskaDátum: Szombat, 2016-Nov-26, 23:44 | Üzenet # 9
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 123
Helyzet: Offline
Hálásan köszönöm a munkádat! smile
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » Csillagkapu: Univerzum 1 - 2. évad (Stargate: Universe) (HDTVRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data