Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » ALIEN FILMEK ÖSSZES (DVDRIP HUN)
ALIEN FILMEK ÖSSZES
fakerDátum: Vasárnap, 2012-Már-11, 10:04 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 10027
Helyzet: Offline
Alien - A Nyolcadik Utas:A Halál


A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane (John Hurt) arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley (Sigourney Weaver) azonban nem törődik bele a halálba.


Alien 2 - A Bolygó Neve: Halál


57 évvel később egy mentőhajó talál rá Ripleyre (Sigourney Weaver), akinek az utolsó pillanatba sikerült megmenekülnie. Hazaérkezvén megtudja, hogy annak idején egy emberi kolóniát telepítettek arra a bolygóra, ahol megtámadta őket az ismeretlen szörnyeteg. Miután a földi kutatóbázis minden kapcsolatot elveszített az odatelepített emberekkel, Ripley-t egy sereg felfegyverzett harcos kíséretében visszaküldik a távoli bolygóra, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak a félelmetes idegennel és megmentsék a túlélőket. De a landolás után nem sokkal elszabadul a pokol.


Alien 3 - A Végső Megoldás:Halál


Bár Ellen Ripley sikeresen megmenekült, amikor űrhajója lezuhan a Fiorina 161 bolygón, a balesetet Newt és Bishop nem éli túl. A Fiorina 161-rol hamar kiderül, hogy a bolygó nem más, mint egy fegyenctelep, ahol a magukra hagyott rabokra van bízva, hogyan maradnak életben. Ripley-nek hamar rá kell jönnie arra, hogy bár társai meghaltak, nem ő maradt a hajó egyetlen utasa. Noha titokzatos útitársa gyilkos szándékkal érkezett, Ripley hamar rájön arra is, hogy nem a titokzatos idegen a legfélelmetesebb ellenfele.


Alien 4 - Feltámad A Halál


Ripley életét áldozta a földönkívüli szörnyeteggel vívott küzdelemben. A testében azonban ott maradt az új élet csírája - egy idegen lényé. Kétszáz esztendővel később, egy genetikai kísérletsorozat eredményeképpen, a tudósok életre keltik a hadnagyot. De nemcsak őt klónozták, hanem a benne lévő idegen királynőt is. Céljuk, hogy kitenyésszék a "tökéletes fegyvert". Ez olyannyira sikerül, hogy a kiszabadult szörnyetegek ellepik a támaszpontot. Ripley-re és az állomásra érkező csempészekre, köztük a különös Callra vár a feladat, hogy megállítsák az idegeneket.Kód
http://data.hu/get/4451376/Alien_4.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Szerda, 2016-Jan-27, 13:45
 
goregrindDátum: Csütörtök, 2012-Okt-11, 17:11 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
 
KitchyDátum: Szerda, 2012-Nov-21, 12:56 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
biggrin
 
Bálint0978Dátum: Péntek, 2013-Júl-26, 17:34 | Üzenet # 4
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Helyzet: Offline
köszi, remélem ebben nem lesz kivágott jelenetek miatti angol hang smile
 
HGáborDátum: Szerda, 2013-Júl-31, 15:00 | Üzenet # 5
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
Köszönöm a feltöltést!
 
kuruncziDátum: Szerda, 2016-Jan-27, 09:33 | Üzenet # 6
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 123
Helyzet: Offline
köszönöm
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » ALIEN FILMEK ÖSSZES (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2018

data mozi,data filmek,data