Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » Csillagkapu - Istenek gyermekei (1998) (DVDRIP HUN)
Csillagkapu - Istenek gyermekei (1998)
fakerDátum: Péntek, 2013-Dec-27, 23:29 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13497
Helyzet: Offline
Csillagkapu - Istenek gyermekei




Az Istenek Gyermekei ott folytatta a történetet, ahol az 1994-es Csillagkapu abbamaradt, a főszerepeket Ri- chard Dean Anderson (Jack O`Neill ezredes)és Michael Shanks (Dr.Daniel Jackson) vették át Kurt Russel-től és James Spader-től,valamint bemutatkozott Amanda Tapping (Samantha Carter százados), Christopher Judge (Teal`c),valamint Don S. Davis (George Hammond tá- bornok).
Egy évvel korábban a Csillagkapu mozifilmben, Jack O'Neill ezredes átvezetett egy csapatot a Cheyenne hegységben található csillagkapun keresztül. Azután megölték Ré-t egy atombomba felteleportálásával Ré hajójára, ami az Abydos bolygó körül keringett. O'Neill mindenkivel visszatért a Földre, kivéve dr. Daniel Jackson-t, aki ottmaradt új szerelmével Sha're-vel és öccsével Skaara-val. És hazudott arról, hogy az Abydos-i csillagkaput felrobbantották.
A rész elején kártyázó katonák ülnek az indítócsarnokban, mindenfelé ládák és a háttérben a Csillagkapu, letakarva. Az unatkozó katonák nem is tudják, hogy mit őriznek. Beszélgetésükből megtudjuk, hogy az itt dolgozó kutatócsoportot feloszlatták és a programot leállították pont egy évvel az első utazás után. Hirtelen remegést éreznek, a lepel lehull a kapuról és egy Goa'uld felderítő eszköz után jó pár jaffa és maga Apófisz is megérkezik. Lövöldözés kezdődik, jaffák és emberek egyaránt meghalnak, a behatolók még egy foglyot is ejtenek. Mire az erősítés megérkezik, a harcosok már visszavonulnak magukkal hurcolva a foglyul ejtett nőt. Itt találkozunk először Teal'c-el is, aki ekkor még Apófisz első jaffája és láthatjuk Hammond tábornokot is, aki értetlenül áll a történtek előtt.
Nincs mit tenni, vissza kell hívni azt, aki talán válaszokkal szolgálhat: a nyugalmazott Jack O'Neill ezredest




Kód
http://data.hu/get/7250881/Istenek.gyermekei.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Péntek, 2013-Dec-27, 23:41
 
LesDátum: Csütörtök, 2015-Feb-05, 13:47 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 29
Helyzet: Offline
köszönöm
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » Csillagkapu - Istenek gyermekei (1998) (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data