Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » A mag (BDRIP HUN)
A mag
fakerDátum: Szerda, 2013-Dec-04, 09:29 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 11003
Helyzet: Offline
A mag
Dr. Josh Keyes (Aaron Eckhart) megbízást kap Purcell tábornoktól, hogy nyomozzon egy rejtélyes haláleset-sorozat fizikai magyarázata érdekében. A geofizikus és kollégája Dr. Leveque (Tchéky Karyo) rájönnek, hogy egy ismeretlen erő megállította a Föld magjának forgását. A bolygó mágneses mezeje rohamosan csökken, a légkör szó szerint szétesik a rétegek mentén, és ez katasztrofális következményekkel jár.
San Francisco jelképe, a Golden Gate leszakad, ahogy Rómában összedől a turistákkal zsúfolt Colosseum is. Dr. Keyes három hónapra jósolja a földi élet visszavonhatatlan pusztulását. A válság megoldásához össze kell fognia szakmai ellenségével, az önző Zimsky professzorral is (Stanley Tucci), aki váratlanul felajánlja segítségét és egy jó tippet is ad. A Utah-állambéli sóstavak környékén visszavontultan élő Dr. Ed "Braz" Brazzleton (Delroy Lindo) szállítja a hihetetlen megoldást. A rohamszerű előkészületek után Dr. Keyes a világ legtehetségesebb tudósainak csapatával egy szupertitkos földalatti, ultraszonikus kőzettörő jármű segítségével alászáll a Föld magjába. A "terranauták"-hoz csatlakozik két NASA űrhajós is: Rebecca "Beck" Childs hadnagy (Hilary Swank) és Iverson főhadnagy (Bruce Greenwood) Az utóbbi vezetésével vág neki a hat fős csapat a nagy kalandnak. Feladatuk: felrobbantani egy szerkezetet, amely újra beindítja a magot, és így megmentheti a Földet a végső pusztulástól.

"Az egyetlen kiút: befelé!" A tudományos-fantasztikus irodalom egyik régen dédelgetett témája a Föld közepébe való utazás lehetősége. Amikor nem sikerül a csillagok messzesége felé tekinteni és az űrutazás olykor utópiának tűnik, akkor a földhözragadt témák, a Föld bolygó életének sorsa és az emberi történetek kerülnek előtérbe. Emlékezzünk csak: a Csillagok háborúja sorozat keltette hollywoodi sikerszéria egyszercsak megtorpant, amikor indítás után felrobbant hét űrhajóssal a fedélzetén az amerikai űrsikló. Az örökké népszerű akciófilmek mellett az esetlen emberi történetek kerültek előtérbe (A Halászkirály legendája, Forrest Gump, Rain Man és társai). A tudomány elbizonytalanodásával a Föld sorsa iránt aggódó sci-fi irodalom az utóbbi pár évben ismét megerősödött.
Kód
http://data.hu/get/7182902/a.mag.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Szerda, 2014-Már-05, 11:51
 
fakerDátum: Szerda, 2014-Már-05, 11:51 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 11003
Helyzet: Offline
Újratöltve!
 
tranceDátum: Hétfő, 2015-Okt-19, 12:26 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 40
Helyzet: Offline
köszi
 
SusellaDátum: Szombat, 2017-Máj-13, 16:51 | Üzenet # 4
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 49
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
szg79Dátum: Kedd, 2019-Jan-29, 16:59 | Üzenet # 5
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
Köszi
 
fourplay689436Dátum: Péntek, 2020-Jan-03, 01:31 | Üzenet # 6
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 71
Helyzet: Offline
Köszi szépen!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » A mag (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2020

data mozi,data filmek,data