Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » A gyűrűk ura 1-2-3. Bővített változat (BDRIP HUN)
A gyűrűk ura 1-2-3. Bővített változat
fakerDátum: Szombat, 2017-Aug-05, 06:41 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13476
Helyzet: Offline
A gyűrűk ura 1 - A gyűrű szövetség




Frodó, a hobbit nehéz örökséghez jut: egy Gyűrű kerül a birtokába, amely valaha a Sötét Úré, Szauroné volt. Szauron vissza akarja kapni a Gyűrűt, mert erejével hatalmába kerülne Középfölde, s leigázhatná lakóit. Gandalf, a jó varázsló azt tanácsolja Frodónak, hogy semmisítse meg a Gyűrűt, mielőtt Szauron kezébe kerülhetne.




A gyűrűk ura 2. - A két torony




Hamarosan eldől Középfölde sorsa: a gonosz ereje egyre nő, mert szövetséget kötött a két torony: Barad-dúr, Szauron, a sötét úr vára és Orthanc, amely Szarumán, az áruló mágus erődje. Frodó, a Gyűrűhordozó és hű barátja, Samu Mordor földje felé tart, hogy a tűzbe hajítsa terhét: ám egy újabb veszéllyel kell szembenézniük - felbukkan Gollam, aki magának követeli a kincset. Eközben a szövetség még élő tagjai a Kósza vezetésével újabb harcokba keverednek. Rohan lovasai mellett küzdenek és különös szövetségesekre lelnek: az Entekre. Árnyék vetül a világra. A Sötét Úr hadseregei Gondor felé vonulnak. Kezdetét veszi a Gyűrűháború.




A gyűrűk ura - A király visszatér




Gandalf a rohani Theoden király segítségével igyekszik harcra bíztatni Gondor urait. Szauron ostrom alá veszi Minas Tirithet, hogy végképp eltörölje a föld színéről az emberi fajt. Sosem hiányzott még ennyire a Király erős keze. Aragorn végre válaszol a hívásra, a kard összeforr, kirepül hüvelyéből, és harcba száll a hatalmas túlerő ellen. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. A Gyűrűhordozó és hű barátja (vagyis Frodó és Samu) a Végzet hegyének borzasztó útjait járja. De minél közelebb kerül céljához, annál jobban húzza a Gyűrű szörnyű súlya. A világ fölé boruló árnyék egyre nagyobb és egyre hidegebb...


 
kukacDátum: Kedd, 2018-Jan-23, 13:35 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 34
Helyzet: Offline
Nagyon Köszönöm.
 
kuruncziDátum: Hétfő, 2018-Feb-05, 15:28 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 115
Helyzet: Offline
Köszönöm! smile
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » A gyűrűk ura 1-2-3. Bővített változat (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data