Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » Lara Croft - Tomb Raider - Az élet bölcsője (2003) (DVDRIP HUN)
Lara Croft - Tomb Raider - Az élet bölcsője (2003)
fakerDátum: Péntek, 2012-Már-23, 19:17 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13517
Helyzet: Offline


Pandora Szelencéjét valahol a Földközi-tenger térségében rejtették el, talán Nagy Sándor titokzatos Hold templomában, az Élet bölcsőjének nevezett helyen, amelyet egy földrengés újra felszínre hozott. Azt beszélik, a legsötétebb gonosz erő lakozik benne, mely valaha létezett. Jonathan Reiss a megszállott egykori Nobel-díjas tudósból lett bio-terrorista éppen emiatt vadászik rá, és megszerzéséért nem sajnál semmilyen árat. A hírhedt dobozban sejtett pusztító erőt akarja megkaparintani - bármi is legyen az - és vele a világ feletti uralmat. A rettenthetetlen brit régész lányra, Lara Croftra és társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot, és előbb találjanak rá a baljóslatú tárgyra, mint az ördögi Reiss. Csakhogy előbb az ázsiai alvilág ura, Chen Lo csap le a mágikus dobozhoz vezető leírásra és elrabolja Lara-tól. A két gonosz, Chen Lo és Reiss már a világ legnagyobb üzletén törik a fejüket...




Az üzenetet módosította faker - Vasárnap, 2013-Jún-30, 10:30
 
KiyohimeDátum: Péntek, 2020-Nov-06, 19:57 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 28
Helyzet: Offline
Köszönöm.
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » Lara Croft - Tomb Raider - Az élet bölcsője (2003) (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data