Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » A hetedik tekercs 1-2-3 (DVDRIP HUN)
A hetedik tekercs 1-2-3
fakerDátum: Kedd, 2014-Aug-05, 05:01 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13489
Helyzet: Offline
A hetedik tekercs 1.




Az ókori Egyiptom - i. e. 3000 körül. Lostris egyiptomi uralkodónő (Katrina Gibson) és Tanus hadvezér (Phillip Rhys) titkos kapcsolatából fiúgyermek születik, akit Taita (Art Malik), a hű szolga megment a biztos haláltól. Egyiptom - napjainkban. Royan (Karina Lombard) és Duraid (Tony Musante), a régész házaspár Mamose fáraó (Edmund Purdom) sírját tárják fel, ahol felbecsülhetetlen értékű kincseket sejtenek. Rajtuk kívül azonban a mindenre elszánt Schiller (Roy Scheider) is a kincs után kutat.




A hetedik tekercs 2.




Royan, Hapi és Nick a viszontagságos repülőút végén Tanai repülőterén landolnak, ahol már "várják" őket. A cseppet sem barátságos Nagio ezredes ugyanis érzi, hogy turistának álcázott, ismeretlen szándékkal érkező vendégekkel van dolga. Majd természetesen a kis csoport felbukkanását jelenti is Schiller-nek. Az új vendégek Abbai torkolatánál felfedezik a Szent Truman szerzetesek kolostorát, s úgy vélik, hogy az itt őrzött sír nem más, mint Mamnose fáraó sírja. Feltételezésük azonban tévesnek bizonyul, de sok idejük nincs a gondolkodásra, mert az események gyorsan követik egymást. Hapi balesete fellebbenti a fátylat, és a titok megfejtésének közelébe kerülnek. A baj csupán csak az, hogy Grant Schiller továbbra sem nyugszik, és követi őket.




A hetedik tekercs 3.




Az elképzelés helyesnek bizonyul: Hapi megtalálja a megoldást. Taita megvalósította a lehetetlent. Hosszú éveken át húszezer rabszolga és mesterember építette egész Egyiptom történetének leglátványosabb sírját a nagy folyó mélyében. A folyó Lostris és Tarus álmát őrzi továbbra is az idők végezetéig. Royan, Nick és Hapi elhatározzák, hogy a megálmodott sírt nem háborgatják, hanem a folyó védő karjára bízzák.




Az üzenetet módosította faker - Kedd, 2014-Aug-05, 05:09
 
kkcsillaDátum: Szerda, 2018-Feb-28, 13:02 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 239
Helyzet: Offline
Köszönöm
 
osszianDátum: Szerda, 2018-Dec-26, 12:18 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
Heni0604Dátum: Vasárnap, 2019-Jan-06, 13:03 | Üzenet # 4
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Helyzet: Offline
Nagyon köszönöm! :-)
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » A hetedik tekercs 1-2-3 (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data