Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 1 / 11
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) (DVDRIP HUN)
Harry Potter és az azkabani fogoly (2004)
fakerDátum: Péntek, 2012-Már-09, 12:14 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 9318
Helyzet: Offline
Harry Potter és az azkabani fogoly
Harry, valamint barátai, Ron és Hermione harmadik évüket kezdik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Eközben Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett és szuperbiztos börtönből megszökik egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény Roxfortba tart. A varázslónövendék Harry Potter és barátai számára a harmadik tanév sem csak a vizsgák izgalmait tartogatja, kiderül ugyanis, hogy a szökött rab nem más, mint Sirius Black, aki állítólag számos varázsló és mugli haláláért felelős. Egyesek azt feltételezik, hogy az őrült szökevény Harry Pottert keresi. Roxfortban mindenesetre gyászos a hangulat. Ez eddig a legsötétebb év tele veszéllyel, titokkal és a szörnyű, boldogságelszívó dementorokkal, akiket a diákok védelmére rendeltek ki Sirius Black ellen, de akik halálos veszélyt jelentenek Harry-re is...
Az üzenetet módosította faker - Vasárnap, 2013-Jún-30, 08:44
 
Jani43Dátum: Vasárnap, 2016-Nov-27, 14:21 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 138
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » Harry Potter és az azkabani fogoly (2004) (DVDRIP HUN)
Oldal 1 / 11
Keresés:Copyright MyCorp © 2017

data mozi,data filmek,data