Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » A Tigris-hegy bevétele (BDRIP HUN)
A Tigris-hegy bevétele
fakerDátum: Hétfő, 2020-Aug-17, 06:37 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13480
Helyzet: Offline
A Tigris-hegy bevétele




A második világháború befejezése után a japán kapitulációt követően, újabb fenyegetéssel kell szembenéznie a fiatal népi demokratikus kína vezetésének.
Az északi országrészek teljesen a rablóbandák és az azokat vezető hadurak pusztításaitól és fosztogatásaitól szenvednek. A nemzeti felszabadítási hadsereg katonái hősiesen küzdenek ezen kiméletet nem ismerő gonosztevők ellen. 1946 telén a hadsereg 203-as osztaga rossz felszereléssel, élelem hiányal küzdve a hegyekben rekedt, elvágva a főhadiszállástól. Váratlan segítséget kapnak egy nagyszerűen képzett katona és egy fiatal szanitéclány személyében. Felderítőik felfedezik az egyik legnagyobb banditaúr, a rettegett "Sólyom Úr" bevehetetlennek hitt erődjét, észak legnagyobb fegyverarzenáljával. A kis csapat dilemma elé kerül, bújkáljanak, vagy harcoljanak. A harc mellet döntenek és ezzel kezdetét veszi a kor egyik legnagyobb csatája. Ostrom a bevehetetlen Tigris-hegyi erőd ellen és hősök születnek.
A film ötvözi a hagyományos háborúsfilmek bevált elemeit, valamint a modern technika tökéletes képi megjelenítési módszereit, az elmúlt évek egyik leglátványosabb háborús filmjét hozták létre az alkotók.


 
JosyDátum: Kedd, 2020-Szep-22, 17:06 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
Kosz
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KALAND/FANTASY/TÖRTÉNELMI » A Tigris-hegy bevétele (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data