Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ/SOROZAT » Egyszer volt... az élet (DVDRIP HUN)
Egyszer volt... az élet
fakerDátum: Szerda, 2015-Jan-07, 05:37 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13496
Helyzet: Offline
Egyszer volt... az élet




Az Egyszer volt... az élet egy gyermekeknek készített animációs sorozat. Az Egyszer volt... sorozatok harmadik szériája részletesen bemutatja az emberi test felépítését és működését 26 részben. A sorozat Franciaországban készült 1987-ben.

A sorozat az előző szériákban megismert karakterek mellett új szereplőket is felvonultat: a "jó karakterek" a testi működésekben részt vevő sejtek, például a vörösvértestek vagy a fehérvérsejtek, míg a negatív szereplőket vírusok és baktériumok testesítik meg. A sorozat minden részében más és más szerv vagy szervrendszert mutat be, például a szívet vagy az immunrendszert.

Egyszer volt sorozatunk élet című részeiből bepillantást nyerhettek a sejtek működésébe, ami az élet kezdete és forrása. Felfedezhetitek a vérkeringést, megvizsgálhatjátok, hogyan árasztják el az emberi szervezetet a vírusok, és hogyan védi meg magát. Sok érdekes dolgot tudhattok meg a különböző szervek működéséről, betegségeiről is. A sorozat foglalkozik a hormonháztartással, az örökléstannal, az aggyal, és mindezt a molekulák és sejtek szintjén meséli el minden korosztály számára érthetően és szórakoztatóan.


 
DagattDátum: Vasárnap, 2017-Aug-06, 09:08 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 18
Helyzet: Offline
Köszönöm
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ/SOROZAT » Egyszer volt... az élet (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data