Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ/SOROZAT » Madagaszkár 1-2-3. (BDRIP HUN)
Madagaszkár 1-2-3.
fakerDátum: Csütörtök, 2014-Ápr-10, 06:08 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 11133
Helyzet: Offline
Madagaszkár 1.
Alex, az oroszlán a nagyvárosi dzsungel királya, mivel ő a New York-i Central Park állatkertjének fő attrakciója. Ő és legjobb barátai, Marty, a zebra, Melman, a zsiráf és Gloria, a víziló egész eddigi életüket kellemes fogságban töltötték, pazar étkek közt, zöldövezeti környezetben. Ám Martynak az elég jó sem elég jó, hagyja, hogy úrrá legyen rajta a kíváncsiság és néhány rendkívüli pingvin segítségével megszökik, hogy felfedezze a külvilágot, ami annyira hiányzik neki. Barátai döbbenten állnak másnap reggel Marty hűlt helyénél és kitörnek az állatkertből, hogy visszahozzák a zebrát, mielőtt még bárki rájönne, hogy eltűnt. Ám egy metróban bóklászó oroszlán, zsiráf és víziló még New Yorkban is kelt némi feltűnést. Alex, Melman és Gloria a Központi Pályaudvaron akadnak rá Martyra, de mielőtt felszállhatnának a hazafelé tartó metróra, elkábítják, elfogják, bedobozolják és egy Afrika felé tartó hajóra pakolják őket a jó szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy megmentik az állatokat a nagyvárosi élet stresszétől. Amikor a cselszövő pingvinek megrongálják a hajót, hőseink Madagaszkár egzotikus szigetének partján találják magukat. A New York-i aszfaltbetyároknak most rá kell jönniük, miképpen maradhatnak életben a vadonban és fel kell fogniuk, mit is jelent valójában az a mondás, hogy "nagy az Isten állatkertje."
Kód
http://data.hu/get/7591622/madagascar1Bdrip.avi?pid=3702710456


Madagaszkár 2.
A Madagaszkár távoli partjaira vetődött New York-iak olyan őrült ötlettel állnak elő, ami még akár be is válhat. A pingvinek katonás precizitással helyrepofoztak egy régi repülőgéproncs-féleséget. A díszes kompánia a levegőbe emelkedik - és ott is marad egy darabig. Épp csak annyi ideig, ami elegendő ahhoz, hogy eljussanak a legvadabb helyre, Afrika kies szavannáira, ahol állatkerti barátaink első ízben találkozhatnak szabadon élő társaikkal. Miközben a gyökereiket keresik, hamar rájönnek, hogy mi is a különbség a betondzsungel és az afrikai vadon között. A régen látott rokonok, a romantikus vetélytársak és az ármánykodó vadászok ellenére is úgy tűnik, hogy Afrika nagyon "tutkeráj" hely de vajon jobb, mint hőseink otthona a Central Parkban?
Kód
http://data.hu/get/7592199/madagascar2Bdrip.avi?pid=3702710456


Madagaszkár 3.
Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt, amit átalakítanak - Madagaszkár stílusban.
Kód
http://data.hu/get/7592201/madagascar3Bdrip.avi?pid=3702710456
 
horbiDátum: Csütörtök, 2014-Júl-03, 19:06 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 1
Helyzet: Offline
Köszönöm
 
gambucDátum: Kedd, 2014-Aug-26, 22:54 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 26
Helyzet: Offline
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
 
conan69Dátum: Hétfő, 2015-Okt-12, 07:45 | Üzenet # 4
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 66
Helyzet: Offline
Köszi
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ/SOROZAT » Madagaszkár 1-2-3. (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2020

data mozi,data filmek,data