Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ/SOROZAT » Balto 1-2-3.Rész (DVDRIP HUN)
Balto 1-2-3.Rész
fakerDátum: Csütörtök, 2012-Nov-29, 09:27 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
Balto 1.- Története Legendává Vált


A félig husky, félig farkas Balto nem tudja hová tartozik igazán. Ám barátai, Borisz az orosz hólúd, a jegesmedve kölyök, és a gyönyörű husky lány Genna szeretik, és tudják róla, hogy milyen nemes lelkű.
Egy napon komoly diftéria járvány tör ki Alaszkában. A gyerekek sorra betegszenek meg és a bajt még az is tetézi, hogy az óriási szélvihar elzárja az utakat. Nincs esély, hogy az életmentő gyógyszerek eljussanak a beteg gyerekekhez, hacsak egy csapat szánhúzó kutya nem vág neki a 600 mérföldes útnak, és hozza el a gyógyszert. Balto áll a csapat élére és nekiindul az életveszélyes útnak...


Balto 2. - Farkaskaland


Balto megragadta a világ képzeletét. A kaland most folytatódik, és ezúttal Balto nincs egyedül... Balto apa lesz, és a kölykök - Aleu kivételével, jó helyekre kerülnek. Ám a kis Aleu rájön, hogy őt sosem fogják úgy elfogadni, mint a testvéreit, mert inkább farkasnak néz ki, mint kutyának. A feldúlt kölyök elszökik, hogy megkeresse élete értelmét, és meglelje igazi helyét a világban. Balto aggódik érte, és felkerekedik, hogy megtalálja Aleut. Így veszi kezdetét a nagyszabású farkaskaland Alaszka jeges rengetegein keresztül. A Balto 2 - Farkaskaland látványos, szívet melengető kalandfilm bátorságról, önmagunk megtalálásáról és az izgalomról, mely örökké élni fog a szívünkben.


Balto 3. - Száguldó kutyaszán


Balto és fia, Kodi egyszer csak azon veszik észre magukat, hogy a technika vívmányai már-már a szánhúzó kutyák jövőjét is veszélyeztetik, mivel a levelek és szállítmányok gyorsabban jutnak el Nome városába repülőgépen, mint kutyaszánon. Egy parázs vitát követően aztán levélkézbesítő versenyt rendeznek a Balto vezette kutyaszánosok és Duke, a pilóta részvételével, akinek a repülőgépe igazán elkápráztatja Baltót. Mivel Duke egyáltalán nem ér célba, néhány kutya örömujjongásba kezd, hogy ilyen fényesen bebizonyították a fölényüket, ám Balto tudja, hogy valami nagy baj történt. Így hát Balto, Muk és Luk segítségével Duke és Borisz megmentésére siet, és nekifognak a lezuhant gép felkutatásának. Kísérd el te is Baltót a bámulatosan lélekemelő útján.



Az üzenetet módosította faker - Vasárnap, 2017-Jan-29, 12:11
 
yamagasi5175Dátum: Csütörtök, 2012-Nov-29, 12:53 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 26
Helyzet: Offline
Köszönöm a feltöltést!!
 
gina5171Dátum: Vasárnap, 2017-Jan-29, 09:19 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 21
Helyzet: Offline
Szia Balto 3 nem letezik!
 
fakerDátum: Vasárnap, 2017-Jan-29, 12:12 | Üzenet # 4
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
Szia! Balto 3, újratöltve!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » RAJZ/MESE/CSALÁDI/ANIMÁCIÓ/SOROZAT » Balto 1-2-3.Rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data