Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » 007-JAMES BOND FILMEK,ÖSSZES » James Bond: A magányos Ügynök 17.rész (DVDRIP HUN)
James Bond: A magányos Ügynök 17.rész
fakerDátum: Hétfő, 2012-Nov-05, 10:18 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13480
Helyzet: Offline
James Bond: A magányos Ügynök (1989)


Ezúttal nem a hazáért, nem a királyért kockáztatja életét a 007-es ügynök - a bosszúvágy hajtja. Miután legjobb barátjának, Felix Leiternek egy kegyetlen drogbáró megölette fiatal feleségét és Felix is csak komoly sérülésekkel, félholtan úszta meg a dolgot, Bond engedélyt kér a szolgálattól arra, hogy lekapcsolja a drogkereskedőt. A titkosszolgálat nem támogatja az ügynököt, így Bond komoly lépésre szánja el magát: leadja szolgálati fegyverét és bejelenti, hogy kilép a szervezetből. Szigorúan magánemberként, a szolgálat támogatása nélkül kezdi el élete legszemélyesebb akcióját, de akadnak barátok, akik így is segítenek neki. Szüksége is lesz minden segítségre, ugyanis a drogkereskedő nagy tétekben játszik: nagyipari szinten termeli a kábítószert és saját hadsereget tart fenn, hogy megvédje magát...

 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » 007-JAMES BOND FILMEK,ÖSSZES » James Bond: A magányos Ügynök 17.rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data