Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » 007-JAMES BOND FILMEK,ÖSSZES » James Bond: Élni És Halni Hagyni 8.rész (DVDRIP HUN)
James Bond: Élni És Halni Hagyni 8.rész
fakerDátum: Hétfő, 2012-Nov-05, 09:53 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 11973
Helyzet: Offline
James Bond: Élni És Halni Hagyni (1973)


James Bond egyszerű ügyben kezd vizsgálódni, de hamarosan észreveszi, hogy rejtélyes merényletek céltáblájává vált. Ellenfelei ezúttal a fekete mágia alkalmazásától sem riadnak vissza. Lassan kiderül, hogy az egész ügy hátterében Kananga áll, akit az alvilágban csak Mister Big néven ismernek. Mivel több tonna heroin forog kockán, a bűnöző nem ismer tréfát. Igencsak megszorongatná Bond nyakát, ha az nem lelne szövetségesre Solitaire-ben, a gyönyörű jósnőben. És nem olyan könnyű térdre kényszeríteni a 007-es ügynököt, aki holtbiztosan üt és lő, de semmi sem hozza ki sodrából. Meg sem kottyan neki néhány éhes krokodil vagy részvétel egy véres voodoo-szertartáson. Egyetlen gyengéje talán a gyengébb nem. De James Bondot nem kell félteni.Az üzenetet módosította faker - Kedd, 2019-Dec-31, 07:23
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » 007-JAMES BOND FILMEK,ÖSSZES » James Bond: Élni És Halni Hagyni 8.rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2021

data mozi,data filmek,data