Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » 007-JAMES BOND FILMEK,ÖSSZES » James Bond: Oroszországból Szeretettel 2.rész (DVDRIP HUN)
James Bond: Oroszországból Szeretettel 2.rész
fakerDátum: Hétfő, 2012-Nov-05, 09:35 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13495
Helyzet: Offline
James Bond: Oroszországból Szeretettel (1963)


Bondot Isztambulba küldik azzal a megbízással, hogy a szovjet követségről lopjon el egy dekódert. Ezúttal nem a világ a tét. Csupán egy szovjet technikai csoda, egy kódfejtő szerkezet - a Lektor - amely azonban hatalmas veszélyt jelenthet a nagyhatalmakra, ha rossz kezekbe kerül. A Lektort nem csak a Brit Titkosszolgálat szeretné megkaparintani, hanem egy gátlástalan terrorista szervezet, a SPECTRE is. Egy egykori KGB ügynöknő és egy szovjet mestersakkozó ördögi tervet eszel ki, amelynek kulcsa James Bond. A sakkozó tökéletes logikával dolgoz ki minden lépést. Tudja, hogy Bond képes megszerezni a szerkezetet, tudja, hogy a 007-es nem képes ellenállni a szép nőknek, és tudja, hogy egy csapdába csalt ügynökkel könnyen elbánik a SPECTRE "ökle", Red Grant. Bond persze időben rájön, hogy csapdába csalták - a gyönyörű csalinak mégsem képes ellenállni.




Az üzenetet módosította faker - Kedd, 2023-Feb-07, 06:33
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » 007-JAMES BOND FILMEK,ÖSSZES » James Bond: Oroszországból Szeretettel 2.rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data