Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Cool túra 1-2. (BDRIP HUN)
Cool túra 1-2.
fakerDátum: Kedd, 2014-Szep-23, 08:57 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13480
Helyzet: Offline
Cool túra 1.




A megcsalás szabályai: Ha állandó kapcsolatod van, és valaki mással szexelsz. Nem minősül megcsalásnak, ha különböző az irányítószámotok. Nem minősül megcsalásnak, ha annyira be vagy állva, hogy nem is emlékszel rá, mert ha nem emlékszel rá, akkor igazából nem is történt meg. Nem minősül megcsalásnak, ha egyszerre két emberrel csinálod, mert érvénytelenítik egymást. De tutira megcsalásnak minősül, ha felveszed videóra és valaki véletlenül postázza a kazettát a csajodnak. Legnagyobb rémületére egy az egyben ez történt Josh-sal is. Josh ugyanis videóra vette egy röpke pásztoróráját, amit véletlenül élete szerelmének címezve adott postára. Valahogy utol kell érni a bűnjelet, mielőtt mindent végleg elront. Összeszed két koleszes havert és még egy srácot, aki nem igazán lelkes, viszont neki van kocsija és nekivágnak egy húzós, 1800 mérföldes túrának a New York állambeli Ithacából Austinba (nem Bostonba), hogy megmentsék az életre szóló románcot. Az óhatatlan veszteségek listája útközben egyre csak gyarapodik. Felrobbant autó, ellopott busz, elvesztett szüzesség, egy bolond viagra árus, sőt egy lelkileg kikészített óriáspiton.

A sundance-i díjnyertes Todd Philips filmje a koleszes túrák hagyományát hozza át a '90-es évekbe ebben a sodró lendületű, elképesztő komédiában.




Cool túra 2.: A sörpingpong (DVDRIPHUN)




Nagy népszerűségnek örvend Amerikában a sörpong. A játék lényege, hogy pingponglabdákkal kell az ellenfél söröspoharaiba beletalálni. Andy, Korkin és Jake, a három jó barát menő ebben a "sportban". Most éppen a nemzetközi sörivó versenyre tartanak. Útjuk során csatlakozik hozzájuk Arash, az ismeretlen ország névtelen diktátorának fia. Hihetetlen kalandokban lesz részük: összefutnak pucér stopposlányokkal, szüzességi fogadalmat tett szépségekkel és a sörpongban szinte verhetetlen Raz-R-rel. És közben persze folyik a sör, és a fű sem maradhat el. És a java, a verseny még hátravan!




Az üzenetet módosította faker - Csütörtök, 2015-Okt-22, 02:32
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Cool túra 1-2. (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data