Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony (BDRIP HUN)
Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony
fakerDátum: Szerda, 2014-Júl-16, 08:08 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 10111
Helyzet: Offline
Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony!
Frezura és Musztafa két jó szívű, Borat-hasonmás pásztor Taplisztánból, amely egy kis ország Közép-Ázsiában, melyről még soha senki nem hallott. Annak érdekében, hogy az országot a nemzetközi reflektorfénybe állítsa, a taplisztáni elnök fia úgy dönt, hogy kipróbálják a "terrorreklámot": megbízza a két, inkább naiv mint gonosz pásztort életük legfontosabb küldetésével: pusztítsák el a párizsi Eiffel-tornyot! Hogy elérjék a céljukat, át kell vágniuk az elképzelhető legellenségesebb területen: Franciaországon. Franciaország messze eltér attól, amit a leírásokból hallottunk: korzikai nacionalisták, túlbuzgó rendőrök, tisztességtelen taxisofőrök, erőszakos fociultrák, zsémbes alkalmazottak, barátságtalan pincérek, kafkai közigazgatás és orvosi műhibák, ezek nem kímélnek senkit. Szerencsére találkoznak Marianne-nal, a fiatal és csinos riporterrel, aki illegális bevándorlónak hiszi őket, és megmutatja nekik Franciaország másik arcát: egy vendégszerető, csodálatos és nagylelkű földet, ahol az élet felhőtlen (?).


 
HectorDátum: Vasárnap, 2016-Ápr-24, 10:40 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 16
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2018

data mozi,data filmek,data