Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Kick-Ass 2 - Ha/Ver 2 (BDRIP HUN)
Kick-Ass 2 - Ha/Ver 2
fakerDátum: Kedd, 2013-Szep-03, 08:39 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
Kick-Ass 2 - Ha/Ver




HaVer, Kis Dög és Vörös Köd visszatér a 2010-es, azóta kultusz státuszt elérő sikerfilm, a Ha/ver folytatásában. Miután HaVer őrült vakmerősége egy egész sereg új, "csináld magad" álarcos hőst inspirált a vagány Csillagsáv Ezredes vezetésével, hősünk csatlakozik a járőrcsapathoz. Amikor az amatőr szuperhősöket levadássza a Mutterbeverként újjászületett Vörös Köd, csak a kardforgató Kis Dög tudja meggátolni a teljes megsemmisítésüket.
Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkost, Kis Dögöt, azaz Mindyt, és az ifjú igazságosztót, HaVert, azaz Dave-et, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes vezet.
Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz.




Kód
http://data.hu/get/7196553/k.a.2.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Szombat, 2013-Dec-07, 23:17
 
fakerDátum: Szombat, 2013-Dec-07, 23:17 | Üzenet # 2
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
Újratöltve!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Kick-Ass 2 - Ha/Ver 2 (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data