Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Horrorra akadva 1-2-3-4.rész (DVDRIP HUN)
Horrorra akadva 1-2-3-4.rész
fakerDátum: Hétfő, 2013-Júl-22, 15:32 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13498
Helyzet: Offline
Horrorra akadva, avagy tudom, kit ettél tavaly nyárson




Én tudom, hogy mit tettél a mátrixban tavaly nyáron a hatodik érzékeddel. Avagy itt egy kis sikoly, ott egy kis ideglelés! Népszerű horrorfilmeket parodizál fergeteges humorral a művéres vígjáték. Hat jó barátot kerget halálra egy sorozatgyilkos, aki egyesíti magában az összes stílusos kegyetlenséget. Ráadásul a média is üldözi őket egy kotnyeles riporternő, Gail (Cheri Oteri) személyében. Az elmúlt évben, pontosan Halloween éjszakáján történt autóbaleset apropóján kezdődik a testhőmérséklet visszaszámlálása: mínusz egy, mínusz kettő.




Kód
http://data.hu/get/6764121/Horrorra.akadva.1.avi?pid=3702710456


Horrorra akadva 2.




Az őrület onnan folytatódik, ahol az első rész abbamaradt, tovább követhetjük Cindy Campbell sorsát, aki most már egyetemi hallgató. Egy tébolyult professzor titokban összehozza őt és néhány kalandvágyó diáktársát egy hétvégi szórakozásra valamiféle tudományos kísérlet ürügyén. Ez a hétvége sokkolóbb, mint valaha és sokszor a tanterven kívüli események esztelenül követik egymást, nem beszélve a fergeteges meglepetésekről, amelyek garantálják a non-stop szórakozást.




Kód
http://data.hu/get/6764122/Horrorra.akadva.2.avi?pid=3702710456


Horrorra akadva 3.




Az egész akkor kezdődik, amikor a híreket fáradhatatlanul kutató riporter, Cindy Campbell (Anna Faris) egy nagyszabású televíziós műsor kellős közepén egy keménynek tűnő sztori nyomába ered. Rövidesen az egész bolygót fenyegető, szörnyűséges támadássorozat bizonyítékaira bukkan. Óriási, mindent átható összeesküvésekkel szembesülve, állandóan a sarkában lévő, furcsa emberektől üldözve Cindynek fel kell vennie a harcot, hogy megakadályozza a gonoszt abban, hogy ismét megpróbálja uralma alá hajtani a világot - miközben a sztori szálait úgy szövi a film, hogy egyetlen alkalmat se szalasszon el, hogy egy-egy gyors csavarintással a parodizált eredeti filmek emlékezetes jeleneteit pellengérre állítsa.




Kód
http://data.hu/get/6764125/Horrorra.akadva.3.avi?pid=3702710456


Horrorra akadva 4.




Alighogy összejön Tom (Craig Bierko), az ostoba darukezelő és Cindy (Anna Faris), a még ostobább ápolónő, hatalmas háromlábú mp3-lejátszók nőnek ki a földből, és eszeveszett pusztításba kezdenek. Miközben az ütődött pár nekilát megmenteni a Földet, elözönlik a világot az elvetemült idegenek, élükön Leslie Nielsennel. Az invázióra készülő ellenség nem retten vissza a szőke bombázó Holly (Carmen Electra) bevetésétől se, de hatalmukban van Tom Logan (Charlie Sheen), Henry (Bill Pullman) és még sok jól megfizetett sztár.




Kód
http://data.hu/get/6764129/Horrorra.akadva.4.avi?pid=3702710456
 
fourplay689436Dátum: Csütörtök, 2020-Jan-02, 18:46 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 78
Helyzet: Offline
Köszi szépen.
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Horrorra akadva 1-2-3-4.rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data