Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Austin Powers 1-2-3.rész (DVDRIP HUN)
Austin Powers 1-2-3.rész
fakerDátum: Vasárnap, 2013-Júl-14, 20:26 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13498
Helyzet: Offline
Szőr Austin Powers - Őfelsége titkolt ügynöke




Jobb, mint Bond, nyalkább, mint Stirlicz, sármosabb, mint Arsene Lupin, dögösebb, mint Mata Hari - s hülyébb, mint Lord Sinclaire és Danny Wilde együttvéve. Hölgyeim és uraim, a világ mindennek ellenére meg van mentve, hiszen itt jön ő, a kémek kémje, az udvarias, a sima modorú, a kihívó és a szuper laza Austin Powers, a brit titkosszolgálat sajátos gondolkodású csodafegyvere, aki mindig jókor sül el! A '60-as évek nyüzsgő Londonjában menő divatfotósnak álcázza magát, de még így sem tudja lerázni az őt üldöző nők hadát. Soha egyetlen ellenfele sem tudott kicsúszni a kezei közül, és soha egyetlen nő kezei közül nem akart kicsusszanni. Küldhették akár a Közel-Keletre vagy az orosz tundrára, Austin Powers minden küldetését sikerrel teljesítette.

1967-ben legnagyobb ellenfele, Dr. Genya hibernáltatta magát és kilőtték az űrbe. Austin önként vállalta a feladatot, hogy őt is jégre tegyék és csak 30 évvel később, keltsék újra életre. De vajon a '90-es évek végén felkészültünk Austin Powersre? Az ügynök szomorúan tapasztalja, hogy vége a szabad szerelem áldásos világának, a bársonyöltöny már nem divat, sőt napszemüvege is már nagyon ciki, továbbá nem hághat meg minden csajt, aki szembejön vele. De Austin minderről nem vesz tudomást: jöhetnek a még nagyobb kalandok, kamatyok és egyéb nyalánkságok.




KicsiKÉM - Sir Austin Powers 2.




Austin Powers, mint brit titkos ügynök üldöz elmebetegeket és szed fel jobbnál jobb nőket téren és időn át. De régi ellenfele, a kissé bizarr, de annál erőteljesebb Dr. Genya is újra feltűnik a színen. Hatalmas váltságdíjat követel, s cserében talán nem pusztítja el a Földet. Austin az egyetlen, aki megmentheti az emberiséget... Dr. Genyanak sok sikertelen próbálkozás után rá kellett döbbennie, hogy nem győzheti le Austin-t, ha csak meg nem szerzi annak "mojoját", finoman fogalmazva azt a libidó-szerű valamit, ami Austin-t legyőzhetetlen szex-szimbólummá teszi. Visszautazik hát az időben, úgy 1969 körülre, és ellopja a hibernált Austin "mojoját". Eközben Austin, egy orosz kémnő karjaiban rádöbben, hogy valami baj történt. Férfiassága felmondta a szolgálatot. Hosszas kutatások után kiderül az igazság: Dr. Genya keze van a dologban. Nem marad hát más hátra, megkezdődik a hajsza az időben. Austin egy vadonatúj Bogárból készített időgépbe pattan, szert tesz egy csodaszép segítőtársra, és elindulnak visszaszerezni a "mojot", legyőzni Dr. Genyát és nem utolsó sorban megmenteni a világot!




Austin Powers - Aranyszerszám




Dr. Genya (Mike Myers), profikat megszégyenítő szökése után, szövetkezik Kicsi Énnel (Verne Troyer) és a komplett idióta Aranyszerszámmal (Mike Myers), hogy elrabolják Austin apját, Nigel Powerst (Michel Caine), a kémek kémét. Teszik mindezt az időutazás aljas trükkjét felhasználva, hogy magukhoz ragadják a világ feletti hatalmat. Csakhogy Szőr Austin (Mike Myers) is visszaszáguld 1975-be stricimobilján, és összefog a kreolbőrű szépséggel, Fuxxi Kleopátrával (Beyoncé Knowles), hogy megakadályozzák az akciót.


[url=https://data.hu/get/6740321/Austin.Powers.3.avi?pid=3702710456
]Letöltés[/url]


Az üzenetet módosította faker - Hétfő, 2019-Dec-30, 07:10
 
friciDátum: Péntek, 2013-Aug-02, 10:29 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 35
Helyzet: Offline
Köszi. applause
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Austin Powers 1-2-3.rész (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data