Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Nők transzban (DVDRIP HUN)
Nők transzban
fakerDátum: Péntek, 2013-Feb-01, 09:58 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13487
Helyzet: Online
Nők transzban


A két kisvárosi lány, Connie (Nia Vardalos) és Carla (Toni Collette) arról álmodoznak, hogy egyszer nagy sztárok lesznek, de semmi esélyük, hogy álmaikat realizálják. Az iskolai menzán történt debütálásuk óta a jelenlegi reptéri felszolgálói állás közben sem hagyja a táncos és énekes duó, hogy a lelkesnek legkevésbé sem nevezhető közönség elfojtsa a showbiznisz iránti érdeklődésüket.

Amikor azonban főnöküket, Franket egy kétes ügylet miatt megölik, és a gyilkosok a lányok után kezdenek érdeklődni, hőseinknek sebtében távozniuk kell. Két felvonás közötti ruhacserénél is gyorsabban szedelőzködnek, összekapják széthullott álmaikat, a kosztümöket és parókagyűjteményüket - ideje menteni az életüket. Meg vannak győződve róla, hogy a gyilkosok biztosan nem fogják őket keresni egy olyan helyen, ahol minimálisan sincs jelen a kultúra, úgyhogy irány az Álmodozók Városa: Los Angeles. Új hely, új identitás, olyan álcát találnak maguknak, amivel berobbannak a köztudatba: egy helyi transzvesztita bárban férfiaknak kiadva magukat hamar sikeresek lesznek. A hírnév a legfontosabb - kit érdekel, ha egy kis hazugság kell hozzá?

A titkot viszont nehéz sokáig megtartani, pláne miután egyikőjük találkozik Jeff-fel (David Duchovny), aki annyira rendes, hogy Connie szeretne igazi lányként is vele lenni.



Kód
http://data.hu/get/6150152/Nok_transzban.avi?pid=3702710456
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » VÍGJÁTÉK » Nők transzban (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data