Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AGATHA CHRISTIE: MISS MARPLE 1,5-Órás FILMEK » Királyok és kalandorok (TVRIP HUN)
Királyok és kalandorok
fakerDátum: Péntek, 2014-Máj-16, 06:37 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13492
Helyzet: Offline
Királyok és kalandorok




Anthony Cade-et, a mindenre kész kalandort Afrikában felkeresi egyik barátja, Jimmy Garth és üzletet ajánl. Anthonynak Stylptitch gróf vagyont érő, sokakat kompromittáló emlékiratait kellene eljuttatnia Londonba, egy újság szerkesztőségébe. Szívesen vállalja a feladatot, mert ugyancsak hozzá kerültek bizonyos Virginia Revel szerelmeslevelei, egyúttal ezeket is visszajuttathatná jogos tulajdonosának. Londonban többen is megpróbálják megszerezni az emlékiratokat; a szobájába betörve azonban a kézirat helyett a leveleket viszik el. A tolvaj - felismervén tévedését - a levelek aláíróját, Virginia Revelt kezdi zsarolni. Virginiának azonban semmi köze sincs a levelekhez, viszont az a feladata, hogy az emlékirat megszerzése végett segítsen elcsábítani Anthonyt. A társaság egy vidéki birtokon, Kőváralján találkozik, ahol Mihály herceg, a herzoslowakiai trónörökös éppen üzleti megbeszélést folytat. Anthony akkor érkezik, amikor lövés dördül, és Mihály herceget holtan találják. A gyanú Cade-re terelődik, ám csakhamar kiderül, hogy senki sem az, akinek látszik, továbbá, hogy az események - így a kéziratért és a levelekért folyó harc - hátterében valójában egy régen a kastélyban elrejtett, elrabolt koronaékszer felkutatása áll.




Kód
http://data.hu/get/7695718/a.kastely.titkaTvrip.avi?pid=3702710456
 
csucsukaDátum: Csütörtök, 2018-Aug-16, 13:13 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 183
Helyzet: Offline
Köszönöm
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AGATHA CHRISTIE: MISS MARPLE 1,5-Órás FILMEK » Királyok és kalandorok (TVRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data