Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A keresztapa 1-2-3 (DVDRIP HUN)
A keresztapa 1-2-3
fakerDátum: Szombat, 2016-Aug-27, 05:17 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13496
Helyzet: Offline
A keresztapa 1.




A gengszterfilmek legnagyobbika, világhírű színészek és rendező munkája, minden idők egyik legnagyobb szabású maffiafilmje, a Keresztapa. A történet bemutatja azokat az embereket és azt a gépezetet, ami az olasz maffiában gyökerezve, a világ leghatalmasabb és legrettegettebb hatalmává vált az Egyesült Államokban. Figyelemmel követhetjük a kegyetlen, gyilkos módszereket, amivel a Corleone család feje dolgozik. Tanúi lehetünk a hihetetlen összetartásnak, az érdekek és a félelem összetartó erejének, ami ezt a világot jellemzi. Emberek sorsa, élet és halál kérdése dől el Don Vito Corleone dolgozószobájában. Egyesek védelemért fordulnak a nagyúrhoz, mások hadüzenettel érkeznek. A rivális maffia, a Tattaglia család ugyanis végső leszámolásra szólította fel a Corleone családot. S a hadüzenet után az egész város lángba borul.




A keresztapa 2.




Vito Corleone halála után Michael lép apja örökébe. A férfi szerteágazó kapcsolatrendszerének felhasználásával új profilt alakít ki a családja vezette maffiának. Hamarosan azonban újabb összeütközések és árulások veszik kezdetüket, amikben az új vezetőnek helyt kell állnia. S Michael nem habozik a legveszedelmesebb fegyverekhez nyúlni, hogy hatalmát, befolyását és pénzét megtartsa, s védelmet biztosítson a családjának. Eközben az is kiderül, hogy néhai apja hogyan alapozta meg a Corleone család hírnevét.






A keresztapa 3.




Michael Corleone egyre inkább úgy érzi, hogy családja tevékenységeit ideje lenne legalizálni. A régi típusú maffiának ugyanis mára már leáldozott. Ezért dönt úgy, hogy a szerencsejáték-iparból kiszállva inkább a tőzsde és a bankvilág irányába fordul. Így kerül kapcsolatba a Vatikán egyik bankjával is. S hamarosan olyan üzletet kötnek, ami végleg eldönti a Corleone család sorsát.




 
citromosDátum: Szerda, 2017-Már-15, 15:25 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A keresztapa 1-2-3 (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data