Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A Sárkány Közbelép - Digitálisan Felújított Változat (DVDRIP HUN)
A Sárkány Közbelép - Digitálisan Felújított Változat
fakerDátum: Hétfő, 2012-Már-12, 22:34 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 10956
Helyzet: Offline


A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte.
Kód
http://data.hu/get/4844476/Bruce_Lee_-_A_sarkany_kozbelep_1973.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Vasárnap, 2013-Már-17, 08:36
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A Sárkány Közbelép - Digitálisan Felújított Változat (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2020

data mozi,data filmek,data