Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Mad Max 1-2-3. (DVDRIP HUN)
Mad Max 1-2-3.
fakerDátum: Vasárnap, 2014-Nov-23, 07:18 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13480
Helyzet: Offline
Mad Max




Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik biciklisbanda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következő napon szabadon is engedik. A rendőrkapitány, aki már belefásult a bűnözők elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendőrök nem jutnak eredményre, sőt ők szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendőrség kötelékéből és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen. Ám más van megírva számára a sors könyvében, a banda bosszúja elől nincs menekvés: a következő áldozat Max gyermeke. Az őrület határán álló, kétségbeesett férfi újra szolgálatba áll, és egy speciálisan az ő számára készített autóval ered a gyilkosok nyomába.




Mad Max 2 - Az országút harcosa




A távoli jövőben csupán kis elszigetelt csoportok élnek a végtelen sivatagban. Túlélésüknek két feltétele van: az olaj, és hogy meg tudják védeni magukat a környéken cirkáló motoros rablóbandáktól. Max, a magányos hős vállalja, hogy megvédi az egyik közösség olajszállítmányát, mert ha segít biztonságos helyre eljuttatni a tartálykocsijukat, annyi benzint kap, hogy elhagyhatja ezt a poklot.




Mad Max 3 - Az igazság csarnokán innen és túl




A túlélhetetlen jövő örök vándora, Mad Max - akit természetesen ismét az utánozhatatlan Mel Gibson alakít - ezúttal újfent a túlélésért küzd. Az elhagyott sivatagban épült különös város úrnője - őt Tina Turner játssza - gladiátorjátékokkal szórakoztatja magát. Mad Max kiállja a próbát, mégis halára ítélik. Ám a nukleáris katasztrófa utáni világ mindig újabb meglepetéseket tartalmaz: egy különös, csak gyerekekből álló törzs menti meg őt, és segíti bosszúját. Csodálatos fantáziával készült ez a film: különös járművek, hihetetlen fegyverek, és elképzelhetetlen emberek töltik meg képeit. Izgalmas és félelmetes: csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a feszültséget, a gyors akciókat, és szabadjára tudják engedni a fantáziájukat


 
black138Dátum: Hétfő, 2020-Ápr-27, 17:32 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
Helyzet: Offline
Köszöntem  good
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Mad Max 1-2-3. (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data