Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Halálos kitérő 1-2-3. (BDRIP HUN)
Halálos kitérő 1-2-3.
fakerDátum: Szerda, 2014-Máj-14, 06:09 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13529
Helyzet: Offline
Halálos kitérő 1.




Chris a nyugat-virginiai Appalache-hegységben autózik. Sietős az útja, állásinterjúra igyekszik. Legnagyobb bosszúságára forgalmi dugó akadályozza továbbhaladását. Chris az elhagyott dűlőúton próbálja kikerülni az akadályt. Az erdőben azonban baleset éri, összeütközik egy másik kocsival. Miután mindkét autó használhatatlanná vált, elhatározzák, hogy gyalog indulnak segítségért. Útközben összetűzésbe keverednek három hegyi emberrel, akik üldözőbe veszik őket. Akiket ezek az emberek levadásznak, fel is falják.




Kód
http://data.hu/get/7692622/halalos.kiteroBdrip.avi?pid=3702710456


Halálos kitérő 2.




A Földet apokalipszis pusztította el. A néhány túlélő Nyugat-Virginia sűrű erdőségében talált menedéket a pusztulás elől. Ha életben akarnak maradni, csak magukra számíthatnak. Azt persze Nina, Jake és a többiek sem gondolták komolyan, hogy mindezt szó szerint kell érteni. Ők egy különleges valóságshow szereplői, melynek házigazdája a veterán Dale Murphy ezredes. A csapat tagjai hamarosan rájönnek, hogy nem csak a kiszavazás miatt csökken a létszám, gyilkos erő munkálkodik a háttérben. A környék a belterjes család vadászterülete, ahol nekik jutott a vad szerepe.




Kód
http://data.hu/get/7692623/halalos.kiteroBdrip.2.avi?pid=3702710456


Halálos kitérő 3.




Nate és Alex az erdős hegységbe megy kirándulni néhány barátjukkal. Szeretnének kikapcsolódni a természetben, ám valóságos pokoljárás lesz belőle. Az erdőségben ugyanis egy belterjes kannibál család él, amely lemészárol mindenkit, aki betéved a területükre. Közben néhány kegyetlen gyilkos is felbukkan a környéken, akik a buszról szöktek meg, ami a börtönbe szállította őket, ám balesetet szenvedett. A bűnözőknek és a fiataloknak egyetlen esélye az életben maradásra, ha összefognak, és megpróbálnak együtt kijutni az erdőből. A fiatalok két rossz közül választhatnak.




Kód
http://data.hu/get/7692846/halalos.kiteroBdrip.3.avi?pid=3702710456


Az üzenetet módosította faker - Szerda, 2014-Máj-14, 06:13
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Halálos kitérő 1-2-3. (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data