Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Piedone Pack (DVDRIP HUN)
Piedone Pack
fakerDátum: Szerda, 2013-Máj-29, 06:34 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13498
Helyzet: Offline
Piedone, a zsaru




Piedone, a nápolyi kikötő körzetének rendőrfelügyelője sajátos eszközökkel tartja rendben a vagányokat, bűnözőket. Fegyvert nem visel, csak az ökleivel és testi erejével "intézkedik". Az új felügyelő azonban nem ért egyet módszereivel. Egy kábítószercsempész banda felgöngyölítése során a helyzet kiéleződik és Piedonét felfüggesztik állásából. De ez sem zavarja őt abban, hogy leszámoljon a kábítószerbandával.




Kód
http://data.hu/get/6593302/Piedone_a_zsaru.avi?pid=3702710456


Piedone Hongkongban




A Nápoly városában dolgozó Rizzo (Bud Spencer) felügyelőt kábítószer-kereskedéssel vádolják. Annak érdekében, hogy tisztára mossa nevét, meg kell találnia azt az embert, aki maffia-köreiből épült be a rendőrség hálózatába. A nyomok a Távol-Keletre vezetnek, ahová hűséges társa is elkíséri az ügy felderítése érdekében. Pofonokban és izgalmakban most sem lesz hiány.




Kód
http://data.hu/get/6593331/Piedone_H.avi?pid=3702710456


Piedone Afrikában




Piedone (Bud Spencer) holtan találja afrikai informátorát. Azonnal a gyilkos nyomába szegődik, és hamarosan Dél-Afrikában találja magát, ahol először az árván maradt kisfiúról kell gondoskodnia, aki aztán egy percre sem tágít mellőle. A nyomozás szálai egy gyémántbánya tulajdonosához vezetnek, aki orrvadászattal múlatja az időt. Nem véletlenül, ugyanis az illegálisan elejtett állatok segítségével a világ minden tájára sikerül eljuttatnia a kábítószert. Már csak arra kell választ adni, hogy miért nem találják meg a rendőrkutyák az elrejtett anyagot.





Kód
http://data.hu/get/6593301/Piedone_A.avi?pid=3702710456


Piedone Egyiptomban




Rizzo felügyelő, azaz Piedone (Bud Spencer) újra akcióban, ezúttal egy gazdag olajmágnás csinos unokahúgát (Cinzia Monreale) szabadítja ki. A mentőakció során rájön, hogy az emberrabló (Karl-Otto Alberty) egy nemzetközileg körözött, rendkívül veszélyes bűnöző, aki különböző álneveken bujkál. Piedone nem ijed meg az árnyékától, és nyomozni kezd, hogy kiderítse, mi áll a rablás hátterében. Hamarosan rájön, hogy a bűnöző egy új olajfinomítási eljárás részletes tervét akarja megszerezni, ezért Egyiptomba utazik. Arra nem számít, hogy ezúttal Piedone is a nyomában van, akinek már nagyon viszket a tenyere egy-két kiadós pofonra.




Kód
http://data.hu/get/6593306/Piedone_E.avi?pid=3702710456
 
gpintergDátum: Vasárnap, 2019-Dec-29, 22:15 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Piedone Pack (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data