Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A barlang 1-2 (BDRIP HUN)
A barlang 1-2
fakerDátum: Vasárnap, 2024-Már-31, 04:24 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13516
Helyzet: Offline
A barlang +18




Egy esztendővel a tragikus baleset után újra találkozik a hat barátnő. A szokásos évi kalandtúrájukra ezúttal Appalache-hegység egyik barlangrendszerét nézték ki. A föld mélyében újra utoléri őket a balszerencse, kőomlás eltorlaszolja a felszínre vezető utat. Kiderül, hogy Juno, az expedíció vezetője, egy feltérképezetlen barlangba hozta őket, így senkitől sem számíthatnak segítségre. Ráadásul a föld alatt még leselkedik rájuk valami vagy valaki, amely tökéletesen alkalmazkodott a sötétséghez. Amikor a rájönnek, hogy ők a préda, harcba szállnak a kimondhatatlan szörnyűség ellen.




A barlang 2.




A félelem mélyen gyökerezik. A bosszúvágy még mélyebben. Sarah az egyetlen túlélője a sötét és vérfagyasztó barlangi túrának. A fizikailag és lelkileg teljesen összetört lány egy kórházban tér magához, sehogy sem tudja túltenni magát a borzalmas megpróbáltatásokon.
Vainess seriffet , az ügy körzeti megbízottját nem hagyja nyugodni a mélységben rejtett talány. A kegyetlen titkot felszínre hozni kívánó rendőr visszakényszeríti Saraht a félelmetes helyszínre, ahol a labilis lelkiállapotban lévő lánynak újra szembe kell szállnia élete legszörnyűbb élményével.


 
TehrakinDátum: Vasárnap, 2024-Már-31, 09:26 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 148
Helyzet: Offline
Köszönöm s feltöltést!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A barlang 1-2 (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data