Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Ómen 1-2-3-4 (BDRIP HUN)
Ómen 1-2-3-4
fakerDátum: Szerda, 2023-Nov-01, 04:12 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13515
Helyzet: Offline
Ómen +18




Robert Thorn, az Amerikai Egyesült Államok római nagykövete megtudja, hogy felesége halott fiúgyermeket hozott a világra. Ahelyett, hogy közölné Katherine-nel a rossz hírt, Robet inkább úgy dönt, hogy a katolikus egyházon keresztül inkább örökbefogad egy újszülöttet. A gyermek születési adatait misztikus homály fedi és ahogy "cseperedik", egyre több rémisztő és baljóslatú esemény történik a Thorn házban. Egy pap figyelmezteti a nagykövetet, hogy örökbefogadott gyermeke, Damien minden bizonnyal a Sátán fia, maga az Antikrisztus. Szerinte csak egyetlen ember van a földön, aki képes szembeszállni vele: egy Bugenhagen nevű férfi, aki Izraelben él.




Omen 2.: Damien +18




Hét év telt el, Damien éppen 13 éves. Felfedezi, hogy ki is ő valójában és mi a végzete. A nagybátyjánál és annak családjánál lakik Chicago előkelőbb részén, és katonai iskolába jár, ahol mély barátságot köt az egyik diákkal. Hamarosan azonban a kilétéről lehull a lepel, többen is rájönnek, hogy ő az Antikrisztus. De még mielőtt bizonyosságot szerezhetnének a titokról, kivétel nélkül halálos balesetet szenvednek. Úgy tűnik azonban, hogy Damient is érheti csapás, barátjának megrendült bizalma borzalmas döntésre kényszeríti.




Ómen 3. - Végső leszámolás +18




Damien (Sam Neill) felnőtt férfivá érett és befolyása megsokszorozódott. Csupán egy karnyújtásnyira van a világ legnagyobb hatalmát biztosító pozíciótól, az Egyesült Államok elnöki székétől. Ha sikerül megszereznie a posztot, véghez viheti ördögi tervét: káoszt és pusztulást hozhat a világra. A hét tőr közül azonban egy még veszélyt jelent Damienre, DeCarlo (Rosasano Brazzi) személyében pedig eddigi legveszélyesebb ellenfelére lelt.




Ómen 4. - Az ébredés +18




Mivel saját gyermekük nem lehet, Karen és Gene York az örökbefogadás mellett dönt. Hamarosan rá is találnak egy gyönyörű újszülött kislányra, és hazaviszik. Ám a kis Deliánál már egészen kicsi korában megmutatkozik valami gonosz erő, mely uralja őt. Aggódó édesanyja kétségbeesésében egy magándetektívhez fordul, és azzal bízza meg, hogy nyomozzon Delia biológiai szülei után. A nyomozás során fény derül egy ördögi összeesküvésre, melynek a kislány is részese: céljuk, hogy egy új uralkodó kerüljön hatalomra a világban. És a közelgő Antikrisztust nem könnyű megállítani.


 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Ómen 1-2-3-4 (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data