Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Riddick 1-2-3 (BDRIP HUN)
Riddick 1-2-3
fakerDátum: Csütörtök, 2021-Szep-09, 06:16 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13476
Helyzet: Offline
Pitch Black - 22 évente sötétség




Félszáz utassal a fedélzetén hajótörést szenved a távoli galaxis felé tartó űrhajó. Kényszerleszállást hajtanak végre az ismeretlen bolygón, amelyet csak néhányan élnek túl, köztük Riddick, az életfogytiglanra ítélt rab. Azon tanakodnak, hogyan hagyhatnák el a pokoli planétát, ahol három Nap világít az égen. Nem sejtik, hogy minden huszonkettedik évben a bolygót körülvevő három nap együttállása teljes feketeséget idéz elő. És ha eljön a sötétség, felélednek az addig csendben lapuló árnyak, az elhagyott bányák mélyén lakó mutáns, vérszomjas szörnyek.




Riddick - A sötétség krónikája




Sötét idők köszöntöttek az univerzumra. A bolygókat sorra igázza le a Halálkufárok gonosz serege. Módszerük egyszerű: megtérsz vagy meghalsz. Amikor már minden remény elveszett, a maroknyi túlélő a mítoszokhoz menekül: titokzatos jóslatokhoz, legendákhoz, melyekben a jó legyőzi a gonoszt.
Csakhogy nem mindig a jó a gonosz ellenszere, és a legendák is tévedhetnek. Néha a gonoszt nem a jóval, hanem csak egy másféle gonosszal lehet legyőzni. Így kerül a képbe a száműzött Riddick (Vin Diesel), aki akarata ellenére a nagyszabású küzdelem középpontjába kerül, és előbb egy idilli társadalom romjain, majd egy pokoli bolygó felszíne alatti börtönben, végül pedig a Halálkufárok lenyűgöző anyahajóján vív emberfeletti csatákat. A jóslat szerint a végső összecsapásban mindenki sorsa egyetlen Fúriától függ.




Riddick




Riddicket egy látszólag kihalt bolygóra száműzik, ám hamar rá kell jönnie, hogy nincs egyedül. Vérszomjas ragadozókkal találja szemben magát, akik nem kímélnek semmit, ami él és mozog. Riddick egyetlen esélye a túlélésre, ha vészjelzést ad le a zsoldosoknak, akik már 10 éve vadásznak rá. A bolygóra érkező első űrhajó egy veszélyes, és kegyetlen katonákból álló csapatot szállít, míg a második roham parancsnokáról kiderül, hogy személyes érdekek vezérlik. Mindegyik fejvadásznak egy a célja: elkapni Riddicket, és vele együtt távozni a bolygóról. De az idő egyre fogy: egy halálos vihar közeleg, és a ragadozók is a nyomukban járnak.


 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » Riddick 1-2-3 (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data