Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A láthatatlan ember (BDRIP HUN)
A láthatatlan ember
fakerDátum: Szombat, 2020-Jún-27, 07:12 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 11302
Helyzet: Offline
A láthatatlan ember
Amit nem látsz, az nem árthat neked.
Az Emmy-díjas Elisabeth Moss (Mi, A szolgálólány meséje) a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Cecilia Kass egy erőszakos kapcsolat csapdájában vergődik egy gazdag és briliáns tudóssal, de egyszer csak úgy dönt, hogy megszökik éjnek évadján, és elrejtőzik. Tervében segítségére van a nővére, egy gyerekkori barát és annak tinédzser lánya.
Ám amikor Cecilia erőszakos exe öngyilkosságot követ el, és hatalmas vagyonának egy jelentős részét feleségére hagyja, Cecilia arra gyanakszik, hogy élettársa halála csak színjáték volt. Amikor a hátborzongató események sora halálos fordulatot vesz, és szerettei életét veszélyezteti, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát...
A LÁTHATATLAN EMBER producere a horror műfaj kortárs mestere, Jason Blum, az író, rendező; executive producer pedig Leigh Whannel, aki a Fűrész sorozat egyik ötletgazdája, legutóbb pedig olyan filmeket rendezett, mint az Upgrade – Javított verzió és az Insidious: A gonosz lélek.


 
AlFipapaDátum: Hétfő, 2020-Jún-29, 18:11 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 143
Helyzet: Offline
Köszönöm a munkád
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » AKCIÓ/KRIMI/THRILLER » A láthatatlan ember (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2020

data mozi,data filmek,data