Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » MAGYAR FILMEK/SOROZATOK » Szerelem első vérig 1-2-3 (BDRIP HUN)
Szerelem első vérig 1-2-3
fakerDátum: Szombat, 2023-Máj-27, 06:08 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13500
Helyzet: Offline
Szerelem első vérig




Füge egy vidéki gimnáziumban tanul, elvált szüleit ritkán látogatja. Barátaival sikeres zenekart alakítanak. Szerelmes lesz osztálytársnőjébe, Ágotába. Amikor feltűnik a lány régi, felnőtt udvarlója, Füge először öngyilkos akar lenni, végül csak szakít a lánnyal. Apjához megy tanácsot kérni. A férfi bemutatja őt egy nőnek, aki bevezeti a szeretkezés rejtelmeibe. Ágota szereti Fügét, végre egymásra találnak. A lány teherbe esik, de el akarja vetetni a gyereket. Füge most anyjához fordul. Ott találja apját is, az asszony ugyanis halálos beteg. Füge visszamegy Ágotához, s a lány úgy dönt, hogy megtertja a gyereket. Füge feleségül akarja venni. Elutaznak, hogy bemutassa őt édesanyjának, de mire odaérnek, az anya már meghalt.




Szerelem második vérig




Füge apja Afrikába megy dolgozni, öreg Mercedesét a fiára hagyja: taxizzon vele. Füge zenekara fellép a Tabánban, nem sok sikerrel. A koncerten a tömeg átgázol Ágotán, aki elvetél. A reménytelenül szerelmes Gyula újra azt reméli, hogy Ágota az övé lesz. A lány ezután a főnökével amerikai tanulmányútra megy, emiatt Fügével nagyon összevesznek. Ráadásul Ágota éppen akkor érkezik vissza váratlanul, amikor Füge a barátnőjével vígasztalódik, tehát szakítanak. Gyula azt javasolja, kezdjék újra, az a leghatásosabb módja a teljes kiábrándulásnak. Az újrakezdés túl jól sikerül, Ágota és Füge már az anyakönyvezető előtt áll. Végül mégis meggondolják magukat, ezúttal talán végleg.




Szerelem utolsó vérig




Füge együtt él egy 18 éves lánnyal (Nina), aki a diszkóban táncol és énekel. A korkülönbség ellenére kapcsolatuk főleg az erotika területén mondható jónak. Fügének van egy kislánya (Fanny) valamelyik egynapos kapcsolatából. Füge imádja, Fanny gyakran van náluk megőrzésre. Fügére rákényszerítenek egy szegedi akciót, ahol egy ottani alvezérrel kell üzletet kötnie - mindenáron. Közben Ninát, aki rendkívüli szépség, egyre inkább felfedezték a fotósok, a divatszakma. Füge, ahogy utazik le Szegedre, hogy teljesítse a megbízást, a vonaton véletlenül összetalálkozik Ágotával (aki az első két filmben a szerelme volt). Már 15 éve nem látták egymást. A lány Olaszországba ment férjhez egy nyomozóhoz. Most Gizike nénit megy meglátogatni Szegedre, de a férjéhez is igyekszik, aki az Interpol megbízásából éppen ott nyomoz maffia-ügyekben. A találkozás után Ágota Fügével marad, vonzza régi szerelme és egy kaland ígérete, amely, úgy érzi, kicsit kiemeli kissé egyhangú olaszországi családi életéből. Az izgalmakat meg is kapja, mert belekeveredik Füge maffiás ügyeibe, amit alig-alig úsznak meg. A szerelem talán a régi, de az életük már egészen más.


 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » MAGYAR FILMEK/SOROZATOK » Szerelem első vérig 1-2-3 (BDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data