Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » HORROR » Végső állomás 1-5 (DVDRIP HUN)
Végső állomás 1-5
fakerDátum: Kedd, 2015-Júl-14, 04:58 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13496
Helyzet: Offline
Végső állomás 1




Alex Browning (Devon Sawa) érzi, hogy valami nincs rendben, pedig még fel sem szállt a Párizsba tartó 180-as járatra. A gépen ülve, a felszállás előtti pillanatokban víziója támad, és tisztán lejátszódik előtte, ahogyan a repülőgép felrobban. Ekkor már biztosan tudja, hogy valami szörnyűség fog történni. Pánikba esve próbálja osztálytársait leterelni a repülőről. A teljes káosz elkerülése érdekében, Alexet és hat társát leszállítják a gépről. A csalódott és dühös csoport elkeseredetten nézi, ahogy a gép felszáll, majd hirtelen hatalmas tűzgolyóvá változva felrobban.




Végső állomás 2.




A halál szigorú terv szerint dolgozik. Akit kiszemel magának, az nem bújhat ki és nem bújhat el: búcsúznia kell az életétől. A tizenkilenc éves Kimberly (A.J. Cook) különös véletlenek sorának köszönhetően megúszott egy borzasztó autószerencsétlenséget. Útitársai meghaltak, ő azonban túljárt a halál eszén. Sőt, ha ez nem volna elég, misztikus megérzései segítségével újabb életeket ment meg. De a halál nem szereti, ha játszanak vele. És a túlélők egymás után válnak különös, megmagyarázhatatlan balesetek áldozatává. A 180-as repülőjárat egykori utasai és Kimberly összefognak, hogy segítsenek másokon és megmentsék saját magukat.




Végső állomás 3.




A középiskolás Wendy (Mary Elizabeth Winstead) rémálma valósággá válik. Egy apró, véletlen baleset következtében kisiklik a hullámvasút, melyen a barátaival ül, a kocsik a mélybe zuhannak és senki sem éli túl a balesetet. Wendy közbelépésének köszönhetően azonban megússzák, hogy a valóban bekövetkező baleset áldozataivá váljanak. De a Halált nem lehet kijátszani, a Halál nem mond le kiszemelt áldozatairól.




Végső állomás 4.




Nick autóversenyre megy néhány barátjával. A versenyen szörnyű baleset történik, egy karambolt követően az egyik autó a nézők közé repül, és borzalmas mészárlást végez. Szerencsére mindez csak Nick képzeletében játszódott le. A fiút azonban nem hagyja nyugodni a látomás, és igyekszik meggyőzni a barátait, hogy azonnal lépjenek le. A katasztrófa tényleg bekövetkezik, ám Nick és még néhány ember megmenekül. A rendőrség vizsgálódni kezd az ügyben. A halál persze nem szereti, ha kifognak rajta. A túlélők nem kerülhetik el a végzetüket. Sorban, egymás után szörnyű halált halnak.




Végső állomás 5.




Minden hiába. A sors kérlelhetetlen, a halál bosszúvágyó.
Egy férfi különös megérzése megmenti néhány munkás életét, akik egy függőhíd javításán dolgoznak, de a szerencsés menekülés nem a happy end - hanem egy borzasztó, kilátástalan küzdelem kezdete.
A halál ugyanis nem szeret veszíteni, és akiket áldozatul nézett ki magának, azokat mindenképpen magával viszi. Hiába menekülnek az életben maradtak, hiába próbálják megúszni az elkerülhetetlent. A mindenütt jelen lévő halál egyenként, borzalmasabbnál borzalmasabb módon vadássza le őket.




Az üzenetet módosította faker - Hétfő, 2024-Feb-05, 06:41
 
gyugyoDátum: Kedd, 2015-Júl-14, 09:09 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Helyzet: Offline
1000 köszönet a végső állomás 1-5 javításáért!!! applause
 
lombosDátum: Kedd, 2016-Máj-17, 17:09 | Üzenet # 3
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 2
Helyzet: Offline
Köszönöm!!!!!
 
Sanyi0948Dátum: Vasárnap, 2017-Jan-15, 10:40 | Üzenet # 4
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 5
Helyzet: Offline
Nagyon szépen köszönöm!
 
fakerDátum: Hétfő, 2024-Feb-05, 06:42 | Üzenet # 5
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 13496
Helyzet: Offline
Újratöltve!
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » HORROR » Végső állomás 1-5 (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:



Copyright MyCorp © 2024

data mozi,data filmek,data