Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » Szabad préda (DVDRIP HUN)
Szabad préda
fakerDátum: Kedd, 2013-Okt-22, 08:23 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 11875
Helyzet: Offline
Szabad préda
A történet 2009-ben játszódik, a teljesen megváltozott Amerikában. Alex Furlong, a neves autóversenyző ugyanis az egyik verseny során elveszti az uralmát a Formula Atlantic típusú gépkocsija felett, és így az autó hihetetlen száguldásba kezd. A halálos ütközés előtt azonban a pilóta kirepül a járműből és egyenesen 2009-ben landol.
A rémült, kétségbeesett, értetlen Furlong hosszasan barangol a számára ismerős, ám mégis teljesen megváltozott utcákon. Rémületét csak fokozza, hogy rejtélyes XXI. századi lények üldözik. A furcsa banda élén a kegyetlen Vacendak áll. Furlong miközben kétségbeesetten küzd az életbenmaradásért, megpróbálja részletekből összeállítani a múltját. Sikerül felkeresnie egykori barátnőjét, a 18 évvel idősebb Julie-t, aki nagyon fontos állást tölt be egy hatalmas cégbirodalomban. Az asszony olyan elképesztő magyarázattal szolgál, amelyet Furlong még a legvadabb álmaiban sem képzelt volna. A fejlett technológia ugyanis lehetővé tette, hogy más emberek agyát ültessék be elektronikus úton a testbe, így az, aki megengedheti magának ezt a műtétet, virtuális örökléthez jut.
Mivel 2009-ben a Földön már magas az életszínvonal, befogadó testből van a legkevesebb. Ezért a tudósok kifejlesztették azt a technológiát, melynek segítségével képesek a XX. századból egészséges, kedvükre való testeket hozni. A következő századba szippantott áldozatok azonnal olyan laboratóriumokba kerülnek, ahol előkészítik őket a műtétre. És Furlongot valaki már ki is nézte magának. De az autóversenyző nem adja könnyen sem az életét, sem a testét.
Kód
http://data.hu/get/7052256/szabad.preda.avi?pid=3702710456
 
gazda6Dátum: Péntek, 2021-Júl-16, 15:00 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 23
Helyzet: Offline
Köszönöm !
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » FANTASZTIKUS/SCI-FI » Szabad préda (DVDRIP HUN)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:Copyright MyCorp © 2021

data mozi,data filmek,data