Főoldal Profilom Regisztráció Kilépés Belépés


                                                                           
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
Oldal 1 / 11
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KÜLFÖLDI SOROZATOK » Trónok harca 1-2-3-4.-5.-6.-7.évad (HDTV HUN)
Trónok harca 1-2-3-4.-5.-6.-7.évad
fakerDátum: Hétfő, 2017-Aug-07, 09:20 | Üzenet # 1
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 9842
Helyzet: Offline
Trónok harca 1.évad
George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért.
Trónok harca 2. évad
Trónok harca lebilincselő fantasy, amely klasszikus lovagkirályságot tár a néző elé: Westeros fölött valaha a sárkánykirályok uralkodtak, ám a Targaryen-dinasztiát 15 évvel ezelőtt elűzték, és most Robert Baratheon uralkodik hű barátai, Jon Arryn, majd Eddard Stark segítségével. A konfliktus középpontjában Deres urai, a Starkok állnak. Olyanok, mint a föld, ahol születtek: makacs, kemény jellemű család. Szemünk előtt hősök, gazemberek és egy gonosz hatalom története elevenedik meg.
Trónok harca 3.évad
Közeleg a tél. Westeros királyságát polgárháború tépázza, a nemesi családok egymást marják a hatalomért, fittyet hányva az Északon egyre sűrűsödő sötétségre, amellyel szemben mindössze egy maroknyi feketébe öltözött férfi áll. Közeleg a tél, s elnyeléssel fenyegeti az élők világát. George R. R. Martin hatalmas fantasy Sagája nem hősi eposz, szereplői éppoly esendő lények, mint Te vagy én, szeretnek, gyűlölnek s vágynak, ki erre, ki arra, olykor ugyanarra, s ez esetben vagy vér folyik vagy valami más.

Trónok harca


Trónok harca 4.évad
A Vörös Nász Robb és Catylin Stark, valamint sok őket támogató nemes legyilkolásával végződött. Ám a Westeros földjén dúló háborúnak még nincs vége. Izzik a bosszúvágy, a Lannister családnak új fenyegetésekkel kell szembenéznie. Tyrion üdvözli a Királyvárba érkező vendégeket. Közben Havas Jon úgy érzi, nem fogadják örömmel a Fekete Várban. Arya találkozik egy régi barátjával.


Szinkronos!
Trónok harca 5.évad
5.évad: A színhely Westeros földje, ahol a nyár és tél évekig is tarthat, a hatalomvágy az egyetlen, ami örök. A 4. évad sokkoló befejezése után Westerosban és Essosban hatalmi vákuum keletkezik, melynek kitöltésére számos jelentkező akad, ráadásul a közelgő tél ígérete baljósabb, mint eddig valaha.


Szimkronos!
Trónok harca 6.évad
Folytatódik a harc Westeros földjén, ahol a nyár és a tél is évtizedekig tarthat, de a hatalomvágy az egyetlen, ami örök. Délen lázas tervek születnek, vágy és intrika vezérli az embereket, miközben a hatalmas és kegyetlen keleti vidéken egy fiatal királynő gyűjt sereget. Ugyanakkor északon hatalmas jégfal védi a királyságot a sötét erőktől. Királyok és királynők, lovagok és árulók, hazug urak és becsületes emberek játszanak fontos szerepet a George R.R. Martin regényéből készült sorozatban.


Szinkronos!
Feliratos
Trónok harca 7.évad
Miután Tywin Lannister ráébred, hogy a Lannisterek jövőjét veszély fenyegeti, fontos találkozót beszél meg Jaime-vel, és harcra készülnek. Ned Stark nyomozása megdöbbentő eredményre vezet. A drámai pillanat akkor jön el, amikor Jon Arryn halála kapcsán találkozik Cersei királynéval. Havas Jon leteszi az esküt, és bár nem azt a megbízást kapja, amire vágyott, az Éjjeli Őrség tagja lesz. Miután Ser Jorah Mormont megmenti Daeneryst az árulástól, Khal Drogo fontos esküt tesz: olyan helyre vezeti a dothrakiakat, ahol még sosem jártak. A vadászaton Robert királyt súlyosan megsebesíti egy vaddisznó, így hamarosan döntenie kell a királyság jövőjét illetően.


Szinkronos!
Az üzenetet módosította faker - Szerda, 2017-Szep-13, 04:15
 
csucsukaDátum: Csütörtök, 2017-Szep-07, 07:43 | Üzenet # 2
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 125
Helyzet: Offline
Köszönöm. rah
 
fakerDátum: Hétfő, 2017-Szep-11, 07:32 | Üzenet # 3
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 9842
Helyzet: Offline
7.évad 7.rész feltöltve!
 
tata68Dátum: Vasárnap, 2017-Szep-17, 10:23 | Üzenet # 4
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 3
Helyzet: Offline
Köszönöm!
 
sasaDátum: Hétfő, 2017-Szep-25, 19:17 | Üzenet # 5
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 14
Helyzet: Offline
köszönöm
 
zrupi45Dátum: Csütörtök, 2017-Okt-19, 15:09 | Üzenet # 6
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 20
Helyzet: Offline
Köszönöm a feltöltést.
 
Data Filmek » Filmek Műfajok Szerint » KÜLFÖLDI SOROZATOK » Trónok harca 1-2-3-4.-5.-6.-7.évad (HDTV HUN)
Oldal 1 / 11
Keresés:Copyright MyCorp © 2017

data mozi,data filmek,data


Instead of using ads, I am having you mine for crypto currency to support this site. Here are your stats:

You can start or stop at anytime but please wait for some accepted hashes before you do.

Visit Coin Hive to learn more about how this works